Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Du Buda vagy Üllő környékén keresek aktív srácot orálra

A héten minden délután és este Szolnokon leszek. Szívesen találkoznék,szexelnék valakivel.
Két 50 éves bi pasihoz Marcaliba ma este valaki?
Sziasztok! Laza orál kalandra keresek, sportos, igényes és ápolt pasit ma délután. Budapesten a 15.kerületben van helyem. Akár viszonzás nélkül is, de kölcsönös is lehet a dolog!

Mostanaban m4-m0 környékén aktív aki ürítene?
Ma délután 4 és 5 között a KÖKI melletti kiserdőben egy kis élvezéshez lenne kedve valakinek?
Én speciel megpróbáltam, de nem írt vissza.
(Ez egy válasz berci72 üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Randi vagy kaland érdekel aktívat keresek! Írj privátban!
Randi vagy kaland érdekel aktívat keresek! Írj privátban!
Tatabányai min18-as, ápolt(legalább intim helyen borotvált) srácot keresek max 45éves korig. Találkozóhoz alap elvárás a Telefonszám csere már az elején(s nem érdekel , hogy van-e feleséged)
Most ebéd után egy kölcsönös cumira valaki Kecskemét környékén
Sziasztok! A 21-es főút környékén egy normális jó faszú havert keresek masztira orálra... Valaki?
Csepel vagy környéken valaki ?
Sárospatak Szerencs között cumiznék ma.
Bonyhád-Szekszárd valaki szopna?
Ma15-16 óra körül keresem Szegeden szexpartnerem, búvóhely szükséges vagy szabadban is ok. Szeres szopni! Privátba írj!
Igaz itt nem lehet,de bárkinek szívesen kifotózom a beszèlgetèsünket,hogy akár kètszer is elèlvezel,aztán eltűnsz,mint szürkeszamár a ködben
(Ez egy válasz Golden45 üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 16. hétfő 11:24

Ma Herceghalmon leszek,valaki közös hoki,esetleg szopás,autóban,szabadban? Csak borotvált,ápolt pasit keresek!
Rajtam kívűl már többen is kiírták,hogy kamus vagy!Ès valóban!
(Ez egy válasz Golden45 üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 16. hétfő 11:24

Ma Herceghalmon leszek,valaki közös hoki,esetleg szopás,autóban,szabadban? Csak borotvált,ápolt pasit keresek!
Kalocsa szopnèk