Nyíregyháza???
Megnéznék egy masztit ma napközben szabadban,kocsiban.utazni tudok
Dél-Pesten keresek aktív kanos pasit!
Fehervar vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Keresek ma délelőt paszivat Cegled környékén.
Kispesten leszek hamarosan. Szeretném ha valaki kiverné nekem! Szimpátia fontos, nem mindenkivel minden áron.
Továbbá a kritikán aluli levelekre sem válaszolok!
Vastag méretes intimmel rendelkezem. Csak kiveretném!
Továbbá a kritikán aluli levelekre sem válaszolok!
Vastag méretes intimmel rendelkezem. Csak kiveretném!

Micsoda igényesség!! Ez igen!! Pfujjj...
(Ez egy válasz Misike100 üzenetére (2025. 06. 23. hétfő 05:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 23. hétfő 05:44

Lajosmizsei parkoloban M5 autopàlya faszokat szopok gecit szàjba èlvezheted de segglukamat is baszhatod irjatok dèlutàn 7 ora fele irjatk küldj szàmot hovlak szopok nyalok baszhattik srggbe dzàjba.idös cigàny faszokat is leszopom.
Lajosmizsei parkoloban M5 autopàlya faszokat szopok gecit szàjba èlvezheted de segglukamat is baszhatod irjatok dèlutàn 7 ora fele irjatk küldj szàmot hovlak szopok nyalok baszhattik srggbe dzàjba.idös cigàny faszokat is leszopom.
Érd fele 9 óra körül valaki ? Szopatnák vagy közös maszti
.
.
Veszprém megyében szopatnék!
Budapest és környékén rendszeresen szopató havert keresek, semmi más nem érdekel! Ápoltság, igényesség fontos, alkat, méret, kor nem számít!
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is, idősebb pasit szívesen megcumiztatnék, diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Ma este aktív 48+ os férfit keresek, aki seggbe rakna, szoptatna. 24 éves vagyok, vékony, enyhén szőrös, 171 magas. Utazni tudok velence és vonzáskörzetében, vagy áttvihetsz magadhoz. Helyem nincs.....
Kecskeméten hétfőn napközben du 15-ig szopatnék hellyel rendelkező passzívat.
Keres valaki kisebb formás farkat Miskolc környékén?
Repteren valaki?
Holnap délelőtt Balatonmária környékén kalandoznék
Mór környékén viszonzás nélkül szopnék, helyem van.
Szerda delutan jon valaki a Magnumba?
?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 22. vasárnap 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 22. vasárnap 07:18
Törölt felhasználó (4784635)

Zalaegerszegen szopnék pasit. Privizz.