ma késő délután, este keresek srácot Budapesten kölcsönös kalandra, helyem nincs, utazni tudok
Bp és környékén keresek rendszeresen szopható havert. Csak az írjon aki érti, hogy nem alkalmi egy alkalmas kalandot keresek, arra itt vannak nagyon sokan. Én egy hosszútávú, kiszámítható havert keresek, akár közös szabadidő eltöltésére is.
Ma délután 4 óra után egy bi srác, pár, aki ráér egy kis kalandozásra? Halásztelek/Szigetszentmiklós környékéről.
Kecskeméten most szopatnék szopnék!
Dányból keresek srácot!
Privátba írj!
Privátba írj!
Jól tejelőt meglátogatnék,aki alul,felül csurig töltene.
Bp-n ma,de persze máskor is szivesen szopnék diszkréten és nyelném a gecidet.Autóban ,ill néha van helyem is.Irj és pontositsunk.
Köszönöm.
Köszönöm.
Sziasztok. M1en vagyok a Győr-Budapest vonalon. Valamelyik pihenőben valaki egy kis mókára? Itt válaszolj légyszi.
Szia, 4.kerulet
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (2025. 06. 27. péntek 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Merre,hol?
(Ez egy válasz Lonely89 üzenetére (2025. 06. 27. péntek 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szombaton Fehérvár-Boglár M7 útvonal környékén valaki? 15-16 óra körül. Írjon privit, akit érdekel
Most szopatna valaki autoban? Oda vissza is oke.
Sziasztok 4-ker valaki most?
Hello 23 éves vagy passzív szűz vagyok szeretek tangákat hordani szeretnék cock chastyt is hordani kicsit perverz vagyok amolyan daddy es sissy lánya aktust képzelek el mindig irjatok azt valamit le vezetunk
Sziasztok valaki most Ózdon orál kalandra?
Miskolc?
valaki fehérvár vagy környéke?
Aktív pasival ismerkednék, Keszthely környékén
Ma reggel Baján cumiztatnák! Privátba írj!
Vasárnap kb. 10-12 óra után Kistarcsa és Füzesabony között szívesen találkoznék AKTÍV férfival férfiakkal.
Rendezvényről megyek haza, minden bizonnyal fáradt, irányítható leszek.
Rendezvényről megyek haza, minden bizonnyal fáradt, irányítható leszek.