Ma este Marcaliban közös hoki két 50 éves pasival?
Biszex nőket, biszex férfiakat, biszek párokat keresünk a mai napra közös hancurozáshoz Budapesten, a helyszínt biztosítjuk
Miskolc?
Szombat reggel szopok nyalathatsz baszhato vagyok kecskemét vasutàlomás mellett a kiserdőben. Gyertek szopass basszál meg
kinek lenne kedve szopatni kalandozni ma delutan??
Most valakinek nincs kedve segíteni rajtam? Nálad vagy kocsiban! Tele a farkam és élveznék egy nagyot magamra vág rad! Jelenleg Újpesten vagyok kocsival
Kezdő fiatal srácot szopatnék Pécsen vagy a környéken
Pakson - cumi ?
Mai nap délelőtt/kora délután kaland Budapesten? Hely ok 14.ker.
Macis vagyok,leginkább hoki,orál érdekelne bármilyen felállásban.
Macis vagyok,leginkább hoki,orál érdekelne bármilyen felállásban.
Sziasztok! Ma délután XII. kerületben nem szeretné valaki, hogy bekapjam neki? Hely van, ha érdekel, akkor írj! Én 30+, sportos testalkat vagyok.
Sziasztok! Leszopnék egy szép faszt ma napközben Székesfehérváron.
Sziasztok!
Most illetve a következő órakban17. Kerület és környékén. Autós kalandhoz keresek parnert,partnereket.
Most illetve a következő órakban17. Kerület és környékén. Autós kalandhoz keresek parnert,partnereket.
Sziasztok! 24 éves sub/passziv hajlamú biszex srác vagyok, fejér megyén belül keresek tartós szexpartnert! 48+ os férfi érdekel csak, legalább 171 cm magas. Én vékony, enyhén szőrös vagyok, utazni tudok, de csak fejér megyén belül!
Női ruci kedvelő vagyok! 2 idős aktív is érdekel!
Női ruci kedvelő vagyok! 2 idős aktív is érdekel!
kecskeméti nagyfaszút keresek aki jól megdugna.
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Dél Bp. környékén aktív partner?
Gödöllőnél valaki most cumira?
Hely van, utazni most nem tudok.
Hely van, utazni most nem tudok.
Ma estére keresek Keszthely - Fonyód - Marcali környékén partnert..
Csepelen vertném passzíval autódban
Sziasztok! Teljesen kezdő nős 50-es pasiként keresek egy diszkrét pasit aki megdugná a fenekem! Kíváncsi lennék milyen érzés lenne a fenekemben egy igazi hús-vér farok!? Maximálisan diszkréten! Debrecen és környéke!? Érettebb korosztály előny!!!