Sziasztok!
Most illetve a következő órakban17. Kerület és környékén. Autós kalandhoz keresek parnert,partnereket.
Most illetve a következő órakban17. Kerület és környékén. Autós kalandhoz keresek parnert,partnereket.
Sziasztok! Leszopnék egy szép faszt ma napközben Székesfehérváron.
Sziasztok! Ma délután XII. kerületben nem szeretné valaki, hogy bekapjam neki? Hely van, ha érdekel, akkor írj! Én 30+, sportos testalkat vagyok.
Mai nap délelőtt/kora délután kaland Budapesten? Hely ok 14.ker.
Macis vagyok,leginkább hoki,orál érdekelne bármilyen felállásban.
Macis vagyok,leginkább hoki,orál érdekelne bármilyen felállásban.
Pakson - cumi ?
Kezdő fiatal srácot szopatnék Pécsen vagy a környéken
Most valakinek nincs kedve segíteni rajtam? Nálad vagy kocsiban! Tele a farkam és élveznék egy nagyot magamra vág rad! Jelenleg Újpesten vagyok kocsival
kinek lenne kedve szopatni kalandozni ma delutan??
Szombat reggel szopok nyalathatsz baszhato vagyok kecskemét vasutàlomás mellett a kiserdőben. Gyertek szopass basszál meg
Miskolc?
Biszex nőket, biszex férfiakat, biszek párokat keresünk a mai napra közös hancurozáshoz Budapesten, a helyszínt biztosítjuk
Ma este Marcaliban közös hoki két 50 éves pasival?
Kalocsa Paks vonalon szopatni akaró?
Sziasztok.
Ma estére valaki ?
Nagykáta mellett helyem van.
Unit keresek.
Ma estére valaki ?
Nagykáta mellett helyem van.
Unit keresek.
Sziasztok,
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.
Ma este biztonságos kaland?

Egy ora mulva szopatnák lányt,fiut,mamit,papit Pécsen.Budai vám Tescó parkoló tali
Valaki akar szopatni?
Eger-Hatvan-Gyöngyös-Salgótarján vonzáskörzetében normálus, férfias biszex-hereró életvitelű férfi ismerkedne? Legyél férfias megjelenésű, 80 kg fölötti és ne habozz egy üzenetet írni!
Sziasztok! Tata, v.környèkèn nem duci srác?
ujpesten szopnek.