Sziasztok? Valaki ma délelőtt budapesten?
Szegeden ma valaki szopatna max 4ig?
Szeretkezni szerető partnert keresek, Nógrád megye és környékén.
Még mindig szopatót keresek.
Ma vagy holnap 17-20 között. (Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 11. hétfő 08:46
Ma vagy holnap 17-20 között. (Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Egerben a hét elején 17-20 óra között szopni szeretnék.
Az idén még nem jött össze.
Szomjazom a gecire.
Az idén még nem jött össze.
Szomjazom a gecire.
Kökin valaki? Most!
Csepelen veretném passzíval autódban
Ma este II. kerületben keresünk 22:00 körül olyan perverz, nagyméretű aktívat, aki extra csini lány előtt szó nélkül dugná a vékony sportos fiú tagot. Bejössz, sötét garázsban várunk, ürítesz és mész. Hölgy orálisan előkészít de csak a fiút kell dugni, tágítani.
Délelött Debrecen környékén kalandoznék, helyem nincs utazni tudok.
Vekony helyel rendelkező meretes pasi harmasra ? Minimum 18as az alatt ne irj
Kilencedik kerület, Ernő utca környéke? Ma délelőtt diszkrét, laza kaland?
Sziasztok!
Szerda csütörtök péntek este egyedül leszek, szívesen vendégül látok egy biszex párt, vagy srácot. Számomra a kölcsönösség nagyon fontos, fiúval max közös hoki, vagy orál jöhet szóba. Inkább én szeretem csinálni, ezt tartsd szem előtt
Ha van kedved írj bátran!
Szerda csütörtök péntek este egyedül leszek, szívesen vendégül látok egy biszex párt, vagy srácot. Számomra a kölcsönösség nagyon fontos, fiúval max közös hoki, vagy orál jöhet szóba. Inkább én szeretem csinálni, ezt tartsd szem előtt
Ha van kedved írj bátran!
Balatonmária környékén 2 bi pasihoz valaki farokverésre?
Megismerhetnélek?
(Ez egy válasz Jozsef00 üzenetére (2025. 08. 12. kedd 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Rákóczi híd környékén valaki hoki?
Gödöllő,Hatvan??
Gyor ???uzenjetek fiuk...
Balaton északi part vége fele valaki?
Maglódon keresek orál és/vagy maszti partnert.
Mostanaban valaki kaland? Hely van 4.ker