Bp-en keresek ma hellyel rendelkező partnert… csak orál érdekel…
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Monor Gomba fele járó vagy jönni tudó aktív srácot pasit keresek holnap délelöttre hely van.
Vagy pedig fizetős. Ez a két lehetőség van. Több nincs.
(Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2025. 08. 05. kedd 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó hogy rájöttél!
(Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2025. 08. 05. kedd 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
De mind a ketten passzívak vagytok, legalábbis az adatlapotok szerint.
(Ez egy válasz Arcade üzenetére (2025. 08. 05. kedd 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Ennél többet nem is kívánhatnék! Pusszantás
(Ez egy válasz manocska77 üzenetére (2025. 08. 05. kedd 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
De, nem felejtelek el. Hátha össze tudunk hozni valamit
(Ez egy válasz Smakosz üzenetére (2025. 08. 05. kedd 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Jajj de kár hogy kicsit messze vagy..
(Ez egy válasz Danikaaa üzenetére (2025. 08. 05. kedd 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 05. kedd 20:09

iasztok, holnapra keresek aktív domináns idősebb urat aki dugna és szoptatna 48+ ost keresek, fejér megyén belül, utazni tudok, helyem nincs! Enyhén szőrös, sub, passzív, női ruha kedvelő, 25 éves srác vagyok! Egész nap ráérek
#
#
Értem. Akkor is köszönöm,hogy észrevettél.
(Ez egy válasz manocska77 üzenetére (2025. 08. 05. kedd 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Isaszeg-Dány?
Privátba írj!
Privátba írj!
Szolnok kornyeken szopnek!
))

iasztok, holnapra keresek aktív domináns idősebb urat aki dugna és szoptatna 48+ ost keresek, fejér megyén belül, utazni tudok, helyem nincs! Enyhén szőrös, sub, passzív, női ruha kedvelő, 25 éves srác vagyok! Egész nap ráérek
#
#
Hát egy próbát megért..majd lesz vki..
Mind a kettőt
De most sajnos nem jó. Nem ott lakom.
(Ez egy válasz Smakosz üzenetére (2025. 08. 05. kedd 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 05. kedd 19:39

Szopni,vagy szopatni szeretnél? Mert ha ma éjjel"véletlenül"arra jár én nagyon nagy élvezettel szoplak le!

Nem ir a csàvò, kamus
(Ez egy válasz Arcade üzenetére (2025. 08. 05. kedd 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, melyik a legjobb glory holl pesten?
Szopni,vagy szopatni szeretnél? Mert ha ma éjjel"véletlenül"arra jár én nagyon nagy élvezettel szoplak le!
(Ez egy válasz manocska77 üzenetére (2025. 08. 05. kedd 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 05. kedd 19:03

Szia
Én is szoktam ott így sétálni. Izgalomba hoz ahogy néznek, De sajnos nem volt alkalmam hogy valaki .........

Szia
Én is szoktam ott így sétálni. Izgalomba hoz ahogy néznek, De sajnos nem volt alkalmam hogy valaki .........
(Ez egy válasz Smakosz üzenetére (2025. 08. 05. kedd 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 05. kedd 17:54

Ma is kiballagok Fehérváron a vasút környékére bóklászni. Hátha valaki kurvának néz és teletömi a számat....
Sötétedés után kb hajnal fél 3-ig.
Izgi bugyi csipke felső,és fényes leggings a vékony melcsi alatt. És felteszek egy picike bőr nyakörvet,hogy látható legyen,hogy egy alázatos kis ribanc szolga vagyok.
Sötétedés után kb hajnal fél 3-ig.
Izgi bugyi csipke felső,és fényes leggings a vékony melcsi alatt. És felteszek egy picike bőr nyakörvet,hogy látható legyen,hogy egy alázatos kis ribanc szolga vagyok.
Nős, kezdő idős pasi valakinek...???