Sziasztok párt keresünk ahol mindketten biszexek.
Ma este Bp belvárosában szopatnék, hely szükség esetén van.
Közös hoki a 13,4,15 kerületben? Helyem nincs.
Ne legyél sokkal idősebb tőlem.
Ne legyél sokkal idősebb tőlem.
Szopnék szopatnék Bp írj
Sziasztok, szopnék ma Dombóvár környékén.
Újpest környékén délután szexpartner?
Diszkrét havert keresek akár hosszú távra irj megbeszeljuk
Dömsöd. Ma este keresek aktívat. Helyem van. Privát írj
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten és környékén. Hármasban és kukkolásban tapasztalt vagyok.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.
Sziasztok!
Nagykáta, Jászberény, Hatvan környékéről keresek olyan ápolt pasit aki jól megszopatna egyoldalúan.
A számba is élvezhetsz!
Akár többször is egymás után.
Minden értelmes üzenetre válaszolok.
Legyen normális helyed!
Nagykáta, Jászberény, Hatvan környékéről keresek olyan ápolt pasit aki jól megszopatna egyoldalúan.
A számba is élvezhetsz!
Akár többször is egymás után.
Minden értelmes üzenetre válaszolok.
Legyen normális helyed!
Aktív partnerem keresem. Helyem lenne.

Sziasztok. Mostanra keresek FEJÉR MEGYÉN belül, aktív idős, 48+ férfit aki dugna és szopatna. Utazni tudok, helyem nincs. 171 magas, 70kg, enyhén szőrös, sub hajlamú srác vagyok. 25 éves vagyok!
Jelen
Ma esetleg holnap Békéscsaba vagy Gyula környékén bi kalandra mennék passzív bi ként
Sziasztok 22 vagyok pesti passziv. Aki akar megdughat

Csütörtök vagy péntek délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jár vagy jönne Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Holnap napközben Székesfehérvár és környéke, Siófok vonalon van valakinek kedve ismerkedni?
Holnap 12 kor vasútállomás kiserdőben szopok nyalathatsz baszhato vagyok Kecskemét
Reptér mögé nem jön ki valaki esetleg? Szép idő van!
Sziasztok. Mostanra keresek fejér megyén belül, aktív idős, 48+ férfit aki dugna és szopatna. Utazni tudok, helyem nincs. 171 magas, 70kg, enyhén szőrös, sub hajlamú srác vagyok. 25 éves...