Aktív pasival ismerkednék!
Badacsony ?
Bi pasival ismerkednék, Délpest és környéke. Részletek a társkeresős lapomon.
Baja,környéke holnap délig aktívak?
Nagykőrös és környékén cumiznék
Pakson - cumiztatnék
Esztergom környékén cumiznék
Üllőn szopnék idősebb pasit, 50+. Akár most is
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Teljesíteném minden vágyatokat, amire "utasítást, parancsot" adtok, kérdés vagy fenntartás nélkül.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Teljesíteném minden vágyatokat, amire "utasítást, parancsot" adtok, kérdés vagy fenntartás nélkül.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Fiatal szűz srác 30-60 év közötti erőszakos, agresszív aktívat keres Budapesten aki kihasználna. Autóban, szabadban is ok.
Most ráérek.
Most ráérek.
Egerben a héten szeretnék spermát nyelni.
17 és 20 óra között érek rá.
17 és 20 óra között érek rá.
Budapesti aktiv ferfit keresek aki rendszeresen is megszopatna.
Reptérnél 6:30-7:00 közt szopatnek vagy közös maszti
Nyíregyházán várlak, ha jó nagy a farkad.. én egy egyedül élő 28 éves passzív srác vagyok, aki szeretne minél nagyobb farkakat magába fogadni. Alázatos, szofogado, hálás kis ribi lennék
Haliho, fejér megyén belül valaki most ráérne? 48+ os aktív idős urat szopnék, dugható is vagyok, női ruha kedvelő sub srác, 25 éves, kb 70kg, 171 magas enyhén szőrös. Mostanra keresek, utazni tudok, helyem nincs
Úgy leszopnék valakit viszonzás nélkül.....
Holnap délelőttre keresek diszkrét kalandok oda vissza uni/passzív vagyok. Hely kell.
Üdv Tamás
Üdv Tamás
Tatabányai?
Szia! 11. kerület ok?
(Ez egy válasz Hoki74 üzenetére (2025. 08. 24. vasárnap 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Győrben ma este lenne kedve valakinek közös masztihoz?