szép farkat szopnék odaadóan élvezésig... pároknál is élvezettel nyalnék, nyelnék élvezésig... Budapesten tudok biztosítani diszkrét helyet
Olyan fiúk jelentkezését várjuk aki párom elött szexelne egy másik fiúval és ha lehet ő irányitana !
Kedd reggel 8 orakor valaki ráér debrecenben ?
Gatlastalan extrem sexre keresek aktiv pasit .....
Nagyon extrém szexre keresek nyakörvet és pórázt igénylő vékony, vagy átlagos testalkatú hölgyet, ilyen hölgytagú párt, esetleg 25 év alatti, alacsony, vékony feminin fiúcskát
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Szia! Annyira már nem vagyok fiatal, de imádok szopni. Nagyon szívesen leszopnálak
(Ez egy válasz kismano2210 üzenetére (2025. 08. 25. hétfő 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesti tartózkodásom idejére egy csütörtöki(Nem,nem jó máskor!)estére keresek az adatlapomon levő video megvalósítására társaságot.Az aktív fél én lennék
..Csak intelligens,jó kinézetű partnerben gondolkodom.Délutáni ismerkedést követően szimpátia esetén kora este tervezem ezt a programot.Esetlegesen ha van kedv együtt lemehetünk a Sz...a69-be kicsit lazítani.
Hozzám hasonló életkorú és testalkatú partner jelentkezését várom,választ csak szimpátia alapján küldök.
Köszönöm.
..Csak intelligens,jó kinézetű partnerben gondolkodom.Délutáni ismerkedést követően szimpátia esetén kora este tervezem ezt a programot.Esetlegesen ha van kedv együtt lemehetünk a Sz...a69-be kicsit lazítani.

Köszönöm.
Sziasztok! Biszexuális érdeklődèsü Párral szeretnék ismerkedni!
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Budapesti aktiv ferfit keresek aki rendszeresen megszopatna.
Keden délelötre keresek helyel rendelkezö bi vagy meleg pasit 18 kerületben vagy környékén .privátba keres
Most valaki szoptasson meg!
Ma este Budapest,XI.kerulet,Dunapart? Árasztó vagy Kondorosi?Fiút/pasit keresek,szex kocsiban.
Haliho, fejér megyén belül valaki most ráérne? 48+ os aktív idős urat szopnék, dugható is vagyok, női ruha kedvelő sub srác, 25 éves, kb 70kg, 171 magas enyhén szőrös. Mostanra keresek, utazni tudok, helyem nincs..
Sziasztok, hétköznapokon szokott valaki 17 körül a Maglód Auchan felé haladni, eljárni? Ilyen pasival ismerkednék

Sziasztok! 41 éves bi uni női fehérneműs pasi vagyok! Debrecenben Augusztus 28-án este Nagyerdőnél valaki? Írjatok! Szopok és más is lehet!
Szolnokon kölcsönös orálra valaki?
Nyugati téri aluljaro wc ről van valakinek infoja?
Sziasztok! Bi férfit, bi férfi tagú párt keresek kölcsönös orálra. Békéscsaba és környéke.
Szép.
(Ez egy válasz bisexpár34 üzenetére (2025. 08. 25. hétfő 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 25. hétfő 11:11

Sziasztok igényes ápolt 40/50 közt lévő bi pasit keresek csak a pasinknak!!! Esti hétvégi órákban hely alkalmanként megoldott!!!Csak olyan akinek van fent fótó!!!!!