Sziasztok. Jövő héten volna valakinek kedve leszopni? Viszonzas nélkül Budapesten
gyere férj ha jó
(Ez egy válasz Harmadiknak01 üzenetére (2025. 10. 02. csütörtök 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Mai nap délután Kecskemét vasútállomás kiserdőben passzív?
Sziasztok!
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.
Kiverné ma délelőtt valaki a farkam pesten?
Délelőtt 3 kerületbe valaki?
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
44 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

44 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Szopatni szopni dugatni ujjaztatni keresek Budán!
XI -XXII ker ma délelőtt uni bi pasi vagyok
Budapest keresek szopatni szerető pasit ma délelőtt hely kell
Ma szopnèk Vecsésen autóban .
Ja és Pest . Örs vezér tér környékén.
Sziasztok, szép reggelt. Keresem aktív ill.uni biszex partnerem társaságát. Főleg orális kényeztetésre. Helyem van ma délig. Írjatok.
Esztergom környékén cumiznék
Veszprém környékén Szopatnék!
Győrben szopnék az esti órákban, 28 éves vékony srác vagyok. Kocsidban vagy eldugott helyen
Reggel szopnék 4.kerulet kornyeken, helyem nincs, autos is oke..
20kerben szopna valaki?
Jó fasszal kalandoznék!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten