Passzivkodnek ma delutan. Kecskemet es kornyeken
Sziasztok hétfő estére keresek partnert aki hellyel rendelkezik női rucis szexfüggő bisex uni vagyok
Dél Pest és környéken szopatna valaki? Helyem nincs.
Szépvölgyi parkolóban szopnék kanos pasit!
Bocsi félre ment.
(Ez egy válasz zokee üzenetére (2025. 08. 29. péntek 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezzel foglalkoztak balázsék a Rádió 1 ben.
(Ez egy válasz Rush4ever üzenetére (2025. 08. 29. péntek 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 29. péntek 07:27

Sziasztok!
Legfőképp azokhoz szólna a kérdésem akik rendszeresen járnak újpesten a dunaparta(Tímár utcánál)
Tegnap napkozben nemvoltak szegyenlosek. Lent a parton sokan puceran es egymast szopattak. Imadom a latvanyt, de nem felnek h veletlen valaki mas megy oda? Nem volt meg ebbol problema? Ma mennek haverommal de lehet inkabb a kiserdot valasztjuk.
Legfőképp azokhoz szólna a kérdésem akik rendszeresen járnak újpesten a dunaparta(Tímár utcánál)
Tegnap napkozben nemvoltak szegyenlosek. Lent a parton sokan puceran es egymast szopattak. Imadom a latvanyt, de nem felnek h veletlen valaki mas megy oda? Nem volt meg ebbol problema? Ma mennek haverommal de lehet inkabb a kiserdot valasztjuk.
Ma délutàn szopatna valaki beleélvezne a számba seggembe auschan àruhàznàl.leszek 15óra kb.
Ma Balázsék ezzel foglalkoztak a rádió 1 Ben.
(Ez egy válasz Badboy265 üzenetére (2025. 08. 29. péntek 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 29. péntek 07:11

Sziasztok. Békésmegyében autós kaland, vagy fogad valaki? Szopok, dughatsz keményen.
Reptéri kifutó van valaki most kölcsönös maszti,oral.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Budapest és Pest megyében aktív pasit ban? Szívesen szopok ha igy alakul dugható is vagyok. Levelet írj...40es pasi vagyok kis popoval..
Ma szopatnek 14 kerulet kornyeken! Autom van sotetitett ablakokkal!

Miskolc? Tiszaújváros?
Sziasztok!
Sziasztok. Békésmegyében autós kaland, vagy fogad valaki? Szopok, dughatsz keményen.
ma 15-18 ig almádi glooryba pár vagy pasi esetleg hölgy egy kis akciora?
Ma estefelé parokhoz pasikhoz csatlakoznék mezökövesd környékéröl bi pasi ként!!! Szopok szopatok dugok dugható vagyok!!!
Szegeden keresek férfit tabumentes szexre !
Sziasztok! Valaki most Budapest? Hely ok!