Sziasztok, ma valaki? Tápiószecsőn van helyem, én inkább passzív de minden megbeszélés kérdése
Hétégére keresnénk párommal párt lányt szép nagy cicivel főleg lányok közti játékokra vagy mindenki maga nemével
Sziasztok! Szopatna vki egy finomat aki talizni is mer?
Ha szopatnál egy jót Pesten kocsiban-szabadban-szexmoziban írj

lenne kedvem ,mit szeretnétek?
(Ez egy válasz Rush4ever üzenetére (2025. 08. 29. péntek 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 29. péntek 13:09

2 sráccal valaki ek van kedve találkozni? (Helyünk nincs fo tos hogy neked legyen)
Sziasztok, Kecskemten v. kornyekben orulnek ha valaki kiverne a farkam vagy leszopna
Szombat, vasarnap utazni is tudok ha kell

Győr és Móvár környékén keresek uni barátot helyel anális játszadozásra. Hölgyet is akki szereti feszegetni határait
Mi volt?
(Ez egy válasz zokee üzenetére (2025. 08. 29. péntek 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok este valaki Zamárdi környékén? Üdv Attila
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Ma valaki reptér?
22. kerületben ma vki orál?
Estefelé Bp-n valaki valamire, sokminden érdekel, helyem nincs
Ezek szerint nem mentek a Timár utcához?
(Ez egy válasz Rush4ever üzenetére (2025. 08. 29. péntek 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok (Szabolc-Hajdu-Borsod) megyéből keresnék kezdőként olyan fiút akivel ki próbálhatnám a kölcsönös orált , az se baj ha passzív vagy , olyanban már volt részem de most egyre jobban izgat hogy énis ki próbálnám. 26 éves 170 magas 80 kg vagyok , írj üzit és beszéljünk
Gyömrő környékén aktív?

Bocsi lemaradt. Bp 14 ker
2 sráccal valaki ek van kedve találkozni? (Helyünk nincs fo tos hogy neked legyen)
Szombathelyen fiatal tini fiút szopatnék!igényes 42 éves vagyok..
Csongrád megyei Hódmezővásárhely Makó férfit keresek közös masztira és orál szexre