Partnert keresek Szekszárdon aki szopna és dugható van valaki ? Válasz priviben
Senki Vecsésen??? Szopatnèk de nagyon l!! Vélhetően én is be kapnàm !
Holnap nálam , csak akkor írj ha délelőtt ráérsz és láthatlak is , Csak AKTÍV perverz pasit , azt szeretem ha használnak , igényes aktív pasit keresek rendszeres alázásomhoz ! A gyengébbek kedvért az hogy szoplak nem perverz
Sziasztok újpesten valaki kocsiban vagy hellyel rendelkező egy kezdő bi-t fogadna?
Fehervar vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Most valaki Vecsésen szopna ?
Szia. Érdemes kimenni? Vannak kint ebben a hőségben?
(Ez egy válasz MaciAti983 üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
továbbra is szopnék, Pakson. Lehetőleg 50 éves korig várok jelentkezőket. Afelett is lehet jelentkező, de fentartásaim vannak velük kapcsolatban, ugyanis akikkel voltam az 50 felettiek közül, igencsak eltértek a megbeszélttől a személyes találkozón.
Sziasztok!
Hellyel rendelkező kezdő bi srác keresne aktív partnert orál kalandra Ózdon.
Hellyel rendelkező kezdő bi srác keresne aktív partnert orál kalandra Ózdon.
Gyere ki a reptérre...
(Ez egy válasz autostali üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesten keresek partnert közös hokira, helyem nincs
Most valaki Vecsésen, autóban ???
Reptérnél egy közös hoki? Valaki?
Újpesten hoka móka van helyem most is jó!
Abbol is 3-4 csak megy fel alá.
(Ez egy válasz MaciAti983 üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Normális bi pasival ismerkednék. Részletek az adatlapomon.
Van 4,5 autó
(Ez egy válasz Gold2020 üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Fehérváron keresek most délutánra partner, akinek lenne kedve egy rapid randihoz, az keressen privátban!
Sziasztok! Ma masszirozni tudó és szerető fiút fogadnék a lakásomon. Ha kedved támad valamit bekapni közben nem fogok szólni érte
Bár nincs párom, de azért szívesen szopnálak..
(Ez egy válasz bibi666 üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 10. hétfő 11:55
Feleség elött szopatnám a férjet….aztán csere.
Melyik feleséget izgatna,ha csak nézné két pasi gabalyodását?
Privátban
Melyik feleséget izgatna,ha csak nézné két pasi gabalyodását?
Privátban

kecskegida
Kety