Keszthely környéken igényes urat szopnék holnap reggel
Valaki Diósd felé???
Hali miskolcon keresek egy vekony passziv sracot vagy cd-t
Fehérvár vki?
Privizz...köszi
Privizz...köszi
Sziasztok! Én mennék ismét hozzátok.
(Ez egy válasz Bixespár74 üzenetére (2025. 10. 12. vasárnap 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
valaki aki szopni és szoptatni akár vecsésen?? Itt vagyok,írj !!!
Orcy tér , Keleti környéken keresek hellyel rendelkezőt , aki nyeli.
Na igen, autóban valóban nem lehet a legkényelmesebb az "együttlét"...
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 10. 12. vasárnap 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 12. vasárnap 12:14

Vagy csak egyszerűen nem fogja fel hogy hely kell mert nekem nincs, autóban meg nem szeretem.
Nekem is sikerült már, de való igaz, hogy nem egyszerű, illetve nem minden esetben egyeznek az elképzelések...
(Ez egy válasz Bence_fotoz üzenetére (2025. 10. 12. vasárnap 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 12. vasárnap 11:31

Komolyan kerdezem. Volt mar barki, aki talalkozott itt barkivel is? En azt veszem eszre, hogy csak mindenki irogat a levegobe, de nem tortenik semmi.
Javitsatok ki…
Javitsatok ki…
Most valaki Vecsésen ?
Ma este fél hét körül a Fóti Auchan parkolóban kocsiban szopnék. Viszonzás nélkül.
Igen de kevès az alkalmas
(Ez egy válasz Bence_fotoz üzenetére (2025. 10. 12. vasárnap 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 12. vasárnap 11:08

Valaki margit hid, budai hidfonel lazabb kaland? 12:30tol kb raerek
Budán keresek estére szexpartnert!
Közös hokira és oralra keresek egy lehetőleg fiatalabb pasit.
50feletti aktív? Hely van, utazni tudok.
Most valaki Vecsésen ? Közös maszti,szopás-szopatás autóban ?
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Mór ès környèkèn szopatnèk helyem van
Bács megye déli részén cumiznék.
Mostanában fiatal passzív srácot keresek.