Fejér megye?
Holnap reggel Szolnokon szopnék
Reptéri kifutó van valaki most?
Délután Csepelen szopnék, szopatnék
szörtelen,passziv pasit keresünk...
Valaki akar szopatni?
Sziasztok!
Most valaki 11 ker? (Ez egy válasz Johnny999. üzenetére (2025. 10. 02. csütörtök 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 02. csütörtök 10:37
Most valaki 11 ker? (Ez egy válasz Johnny999. üzenetére (2025. 10. 02. csütörtök 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Jövő héten volna valakinek kedve leszopni? Viszonzas nélkül Budapesten
Miskolcon hoki cumi?
Szopnék egy szép farkat.
Most valaki gyors szoptatásra helyem van az örsön
Kezdő pasit keresek
Ha mostanában fantáziáltál arról, hogy a szádba vegyél egy farkat és leszopj, de eddig még nem próbáltad, itt a lehetőség.
Biztonságos, tiszta környezetben, felesleges körítés és barátkozás nélkül.
A menet egyszerű:
– Fotót cserélünk előtte.
– Eljössz az irodaházhoz Budán.
– Felkísérlek az irodámba.
– Letérdelsz, és a szádba adom.
– Leszopsz, majd ha végeztünk, lekísérlek, és mindenki megy a dolgára.
Sem szakáll, sem borosta nem lehet rajtad. Legyél tiszta, ápolt, diszkrét.
Ez most kifejezetten kezdőknek szól – nincs elvárás, nincs felesleges körítés, csak az első élmény.
Ha mostanában fantáziáltál arról, hogy a szádba vegyél egy farkat és leszopj, de eddig még nem próbáltad, itt a lehetőség.
Biztonságos, tiszta környezetben, felesleges körítés és barátkozás nélkül.
A menet egyszerű:
– Fotót cserélünk előtte.
– Eljössz az irodaházhoz Budán.
– Felkísérlek az irodámba.
– Letérdelsz, és a szádba adom.
– Leszopsz, majd ha végeztünk, lekísérlek, és mindenki megy a dolgára.
Sem szakáll, sem borosta nem lehet rajtad. Legyél tiszta, ápolt, diszkrét.
Ez most kifejezetten kezdőknek szól – nincs elvárás, nincs felesleges körítés, csak az első élmény.
Valakinek nincs kedve felugrani hozzam és segíteni rajtam egy kis prosztata masszazzsal egybe kötve? Be jössz én már ruha nélkül varlak álló farokkal és már csinálhatod is! Dunaplaza környéken vagyok.
Sziasztok. Jövő héten volna valakinek kedve leszopni? Viszonzas nélkül Budapesten
gyere férj ha jó
(Ez egy válasz Harmadiknak01 üzenetére (2025. 10. 02. csütörtök 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Mai nap délután Kecskemét vasútállomás kiserdőben passzív?
Sziasztok!
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.
Kiverné ma délelőtt valaki a farkam pesten?
Délelőtt 3 kerületbe valaki?
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
44 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

44 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Szopatni szopni dugatni ujjaztatni keresek Budán!