Dél Dunántúl ről ismerkednèk átlagos vagy kisebb méretű fiúval.
Veszprém környékén szivesen szopnék
Megprobálom a lehetetlent:( biszex párt keresek gyöngyös vagykörnyékén
9 órakkor indulok Őrbottyán, Fót, Nagytarcsa 17 kerület irányában! Valaki aki találkozna?
Hello! Ma délelőtt a Budapesten a belvárosban valaki?
Ma délelőtt valaki fehérvár közelében akinek van helye?
Sziasztok!
Péntek esténként/éjjel Pesten vagyok. Aktív partnerem keresem akár hosszabb távra, akár alkalmilag.
Hely jó lenne, mivel én csak utazok Pestre, csak megszállok ott, így helyem nincs.
Péntek esténként/éjjel Pesten vagyok. Aktív partnerem keresem akár hosszabb távra, akár alkalmilag.
Hely jó lenne, mivel én csak utazok Pestre, csak megszállok ott, így helyem nincs.
Hévíz ? Keresek partnert aki dugna szopatna Péntek szombat vasarnap,?min 40év től65ig.
Sziasztok a jövőheten keresnek egy pasit Debrecenbe pár férfi tagját kellene szopatni szájba élvezni. Lehetőleg nagy farokkal.
Sziasztok aktív pasit keresek Bp! Hely legyen és 18+ amit imádom és feszes kerek popsim van és szűk is! Írjatok privátban Viber számot és tangás popsim vegyétek kezelésbe ! Fél éve semmi sem volt benne! Szopni is imádok ! Legyen a szukátok ! Irtok és mindennap tudok menni délután !
Vecsésen vagy környékén van valaki aki leszopatná magát egy jóképű kiéhezett pasival?
Kocsiban vagy nálad?? :P
Kocsiban vagy nálad?? :P
Valakinek nincs kedve felvenni és nézni miközben verem a farkam? Akar be is segíthet! Élveznék egy nagyot! Dunaplaza környéken vagyok
Hali
Bp. Nyugati tér bi kaland most? Privátban írj
Sziasztok.Holnap kora reggel idős pasi aki találkozna?
Törökbálint-Budaörs.Privátban keress .Szep estét kivánok.
Törökbálint-Budaörs.Privátban keress .Szep estét kivánok.
Nagykanizsa- Csurgó környékén búvóhellyel rendelkezem. Párok jelentkezését is várom privátban !
Lenne egy hetero srác akit szét lehetne dugni. Akit érdekel írjon. bp
11 korul m0-repter kornyeke?
Sziasztok! Holnap (Csütörtök )18::00 körül Szekszárdon a
Cs
tónál biszex férfi kalandra lenne valaki ? Írj privátba ha érdekel valakit!
alf
ör alf
ge
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

xxxlover79