Szia! Mikor e
érsz rá? (Ez egy válasz Bal_VIII üzenetére (tegnap 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
érsz rá? (Ez egy válasz Bal_VIII üzenetére (tegnap 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Békés megyei bi? Privi!
Sziasztok!
Ma budaorson lesz helyem 17:00-20:00ig
irj es egyeztessunk
Ma budaorson lesz helyem 17:00-20:00ig

Hello, ma délután egy kemény farkú pasit szopnèk. Kalocsa Paks vonalon.
Balatonmáriafürdő környékén 2 bi pasi keres pasit.
Sziasztok! Fiatal, igényes fiút szopatnék kamionomban Sümeg-Sárvár-Mosonmagyaróvár útvonalon ma délelőtt
sziasztok valaki most 20ker hely van
Párosunk női tagja vagyok. Szívesen megnézném ahogy páromnak egy másik férfi fogja a farkát,kicsit játszik vele,esetleg be is kapja HA párom abba is benne van és engedi. Pest megyei pár vagyunk és még kb 1 órát leszünk . Utána csak párom egyedül.
Szopnék BP-n.
határ út
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (2025. 10. 19. vasárnap 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
hali. Merre a 20.ban?
(Ez egy válasz Norbi2419 üzenetére (2025. 10. 19. vasárnap 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok valaki most 20ker?hely van
(Ez egy válasz Titkos Név üzenetére (2025. 10. 19. vasárnap 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 19. vasárnap 21:01

Senki nem jelzett vissza, hogy jönne a Fóti Auchan parkolóba,hogy szájjal kényeztessem. De csináltam néhány képet, hogyan várom a jelentkezőket. Sajnálom. Magam miatt is, mert több mint egy hónapja nem sikerül szopnom. De azokat is, akik nem tudnak élvezni egy jót a számba. A képeket feltöltöttem. Ha kedvet kaptál, egyeztessünk.
1óra tájékán keresek egy jófej srácot akivel a farkunkat ( közös-kölcsönös) kiverhetjük párom előtt. Hely van !
Max 35 éves korig és sportos testalkat. ( kép szükséges /arc nélküli !!!/, nekem is van !)
Max 35 éves korig és sportos testalkat. ( kép szükséges /arc nélküli !!!/, nekem is van !)
Délpest környékén valaki leápolhatna mostanság

Sziasztok!
Holnap budaorson lesz helyem 17:00-20:00ig
irj es egyeztessunk
Holnap budaorson lesz helyem 17:00-20:00ig

Ez sajnos nem kedv,hanem távolság kérdése.
(Ez egy válasz szombathelyi.szereto üzenetére (2025. 10. 19. vasárnap 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok 14 be vagyok! Van kedve vkinek szopni?
Hétfőn napközbe szopnék szopatnék Kecskemét környékén
Senki nem jelzett vissza, hogy jönne a Fóti Auchan parkolóba,hogy szájjal kényeztessem. De csináltam néhány képet, hogyan várom a jelentkezőket. Sajnálom. Magam miatt is, mert több mint egy hónapja nem sikerül szopnom. De azokat is, akik nem tudnak élvezni egy jót a számba. A képeket feltöltöttem. Ha kedvet kaptál, egyeztessünk.