Miskolc és környéke.Szopni akarok kölcsönösen vagy egyoldalúan.Minden megoldás érdekel!A lényeg,hogy legyen helyed,bármi megteszi,lakás,garázs,pince,stb.Tudok menni,ma déltől.
Valaki Csepel pláza ?
Ma 16 krül Valaki Magnum szaunás kaland?
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Sziasztok!
Diszkrét, baràtsàgos pàrt keresek, ha lehet hosszútàvra.
Diszkrét, baràtsàgos pàrt keresek, ha lehet hosszútàvra.
Srácokat keresek, minél többet, akik a számba vernék a faszukat. Nyelem mindet.
Fehérvar vki ,bisec kalandra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok!
Fiatal bi srácként keresek uni alapon, vagy párhoz is szívesen csatlakozom Budapesten és környékén.
Fiatal bi srácként keresek uni alapon, vagy párhoz is szívesen csatlakozom Budapesten és környékén.
Valaki Úrhida környékén?
37 éves bi srác vagyok a
37 éves bi srác vagyok a
Gödöllő-Hatvan vonalon?
Ha van helyed akkor mennék.
(Ez egy válasz Béééla üzenetére (2026. 02. 12. csütörtök 05:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 12. csütörtök 05:54
Szép ébredést. Ma reggel várom szoptatni vágyó csupasz farkú,aktív vagy uni biszex partnerem látogatását. Pest X.XIV ker határán.
Szép ébredést. Ma reggel várom szoptatni vágyó csupasz farkú,aktív vagy uni biszex partnerem látogatását. Pest X.XIV ker határán.
Szolnokon meg biszhato diszkrét partnert keresek aktiv vagy uni személyében! Csak is meg bízható személyt
Ma délelőtt cumiznék,Gödöllő és Hatvan között
Pénteken 13.n dèlelőtt megyek Budapest -Nyíregyháza este vissza. Van 3 szabad helyem ha vkinek aktuális
Szívesen ismerkednék bi férfivel egy tartósabb mondjuk így barátságra.. Fóton lakom itt lehetne találkozni is hétköznap napközben. Nemdohányzó partnert szeretnék találni
Fejér megyén belül keresek aktív 48+ os férfit, akár Érd környékéről is, rendszeres tartós szexkapcsolatra. Én egy fiatal sub, passzív srác vagyok. 171 magas, 68kg. Utazni tudok helyem nincsen.
Győr s környékén valaki,valakik??
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten