szia!jövöhéten valamelyik nap kora reggel nem jo?
(Ez egy válasz Tiborc1212 üzenetére (2026. 03. 19. csütörtök 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki most 3 kerben kalandra?
Bp. Fogarasi obiba valaki pippantani?
Kezdőként szívesen kipróbálnám magam passzív szerepben! Komárom-Esztergom, Pest
Utazni tudok
Utazni tudok
Bp. Fogarasi obiba valaki, egy kis pipa?
Veszprém környékén szopatnék.
Eger környékén vagyok délután valaki?
Újpesten szexelni valaki?
Sziasztok! Ma 12.30-14.30 között a tatabányai Turulnál erdei orál kaland? Légy intelligens, ápolt és az sem baj, ha elolvasod az adatlapot
Ha felkapcsolva hagyod a helyzetjelzőt, tudjuk miért vagy ott!
Ha felkapcsolva hagyod a helyzetjelzőt, tudjuk miért vagy ott!
Dél Dunántúl ről ismerkednèk átlagos vagy kisebb méretű fiúval.
Veszprém környékén szivesen szopnék
Megprobálom a lehetetlent:( biszex párt keresek gyöngyös vagykörnyékén
9 órakkor indulok Őrbottyán, Fót, Nagytarcsa 17 kerület irányában! Valaki aki találkozna?
Hello! Ma délelőtt a Budapesten a belvárosban valaki?
Ma délelőtt valaki fehérvár közelében akinek van helye?
Sziasztok!
Péntek esténként/éjjel Pesten vagyok. Aktív partnerem keresem akár hosszabb távra, akár alkalmilag.
Hely jó lenne, mivel én csak utazok Pestre, csak megszállok ott, így helyem nincs.
Péntek esténként/éjjel Pesten vagyok. Aktív partnerem keresem akár hosszabb távra, akár alkalmilag.
Hely jó lenne, mivel én csak utazok Pestre, csak megszállok ott, így helyem nincs.
Hévíz ? Keresek partnert aki dugna szopatna Péntek szombat vasarnap,?min 40év től65ig.
Sziasztok a jövőheten keresnek egy pasit Debrecenbe pár férfi tagját kellene szopatni szájba élvezni. Lehetőleg nagy farokkal.
Sziasztok aktív pasit keresek Bp! Hely legyen és 18+ amit imádom és feszes kerek popsim van és szűk is! Írjatok privátban Viber számot és tangás popsim vegyétek kezelésbe ! Fél éve semmi sem volt benne! Szopni is imádok ! Legyen a szukátok ! Irtok és mindennap tudok menni délután !
Vecsésen vagy környékén van valaki aki leszopatná magát egy jóképű kiéhezett pasival?
Kocsiban vagy nálad?? :P
Kocsiban vagy nálad?? :P

Georgina Lewis