Helló!Dunakeszi felé biszex pasik???irjatok
Ma repter?
Sziasztok. Nagykanizsa - Zalakaros vonalon kalandoznék.
Passzív partnert keresek holnapi napra max 40-ig, akár szexre, akár csak szopatásra. Utazni tudok ésszerű távolságban. Heves, Nógrád és Pest megye szóba jöhet
Higiénia adott és elvárt.
Higiénia adott és elvárt.
Sziasztok. Aktiv pasit keresek magamnak Vecsés és kornyeke.. Jelige passzív vagyok.
Holnap, délelott megint kint leszek Pakson, az Urgemezon. Vajon lesz ott kint egy szopható fasz?
Ki szopat meg kocsijába privat
Ahhoz fel kéne mennem Pestre. Ha ezt karácsony elott hírdetted volna, még pont jó is lett volna nekem
(Ez egy válasz kisstamas98765 üzenetére (ma 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Miskolcon szopnék ma
Valaki aki szívesen szopna bugyis fiút?
Valaki akar szopatni?
Miskolcon szopnék
Dányból keresek srácot!
Privátba írj!!
Privátba írj!!
Sziasztok!
Kíváncsi pasikat keresek ismerkedésre, randira vagy valami izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!
Kíváncsi pasikat keresek ismerkedésre, randira vagy valami izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!
Szopatna, dugna valaki Veszprémben vagy Fehérváron? Nyelem is. Írj privibe, ha szereted a nagy popókat
Tatabánya környékén ismerkednék adatlapom szerint
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Ma délután aktív pasi kalandra?
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Például szívesen nyalok úgy puncit, hogy mozog benne egy farok. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Például szívesen nyalok úgy puncit, hogy mozog benne egy farok. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.

yttus