Budapesten 15-én aktiv szexpartnert keresek,jó ha 50 pluszos vagy.
Hellyel rendelkező uni biszex partnert keresek Szekszárdon aki szopna és dugható szabadban kalandban is benne vagyok. Van valaki aki ismerkedne ? Írj privit
Sziasztok.
2026.07.27-28.ra sexpartnert keresek idősebb úr személyében.Ráckeve környékén élek.
Itt tudnánk találkozni is a szabadban vagy esetleg helyem is lenne. Imádok női fehérneműben lenni és arra vágyom ,hogy valaki nőként bánjon velem.Szeretném ha valaki benyúlna a bugyimba ,simogatna .... és jól megdugná a kerek szűk popsim. Régen volt már benne részem. Írj üzenetet ha segíteni tudnál megélni a vágyaim.
2026.07.27-28.ra sexpartnert keresek idősebb úr személyében.Ráckeve környékén élek.
Itt tudnánk találkozni is a szabadban vagy esetleg helyem is lenne. Imádok női fehérneműben lenni és arra vágyom ,hogy valaki nőként bánjon velem.Szeretném ha valaki benyúlna a bugyimba ,simogatna .... és jól megdugná a kerek szűk popsim. Régen volt már benne részem. Írj üzenetet ha segíteni tudnál megélni a vágyaim.
16 ker. Környéke szopnék, szopatnék
Most valaki Vecsésen ? Szopnék-szopatnék autóban !
Szia ma egy szopás köki?
(Ez egy válasz Gold2020 üzenetére (2026. 07. 04. szombat 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Vékony fiatal srácként szopatnék szabadban bp-n
Veszprém Vármegye?
Nagyfaszú aktív pasi,szopató??? Dél pest??? Reptér környékén????
Bp vki?
Délpesten vki?
Kéthely környékén két 52 éves bi pasihoz valaki?
Itt vagyok Kelenföldön. Akivel találkoznom kellett volna nem jött. Nincs itt a környéken egy szopható fasz, mármint Kelenföldnél?
Szopnék szopatnék Bp írj
Sziasztok, ma du keresek aktív pasit Pesten, 11 ker vagy a környéke előny
Sziasztok!
Holnap Veszprèmben, vagy a környékén szívesen meglátogatnèk valakit, vagy akár a szabadban is...
Holnap Veszprèmben, vagy a környékén szívesen meglátogatnèk valakit, vagy akár a szabadban is...
Hellyel rendelkező délpesti aktív?
Dorogon szopnék egyoldalúan vékonytestalkatú pasit, de dugható is vagyok.
16 ker. Valaki szopna, szopatna?
Még mindig keresek délelőttre Budapesten közös hokira partnert. Helyem nincs. Akkor írj, ha nem vagy sokkal idősebb.

rizsa001