Sokan nem szeretik az annyira nyilvános helyeket, mint egy Auchan parkoló. Jobban járnál egy védettebb helyen. Én sem megyek ki ilyen helyekre.
(Ez egy válasz Titkos Név üzenetére (tegnap 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:06
Sziasztok! Részemről befejeztem a fórumra írást. Meguntam, hogy időt és pénzt (benzin) szórok tök feleslegesen. (Fóti Auchan parkolóba kijárás, amikor van egy kis időm) . Aki akar ír, válaszolok, de csak biztosra fogok ezentúl kimenni. Sok sikert kívánok mindenkinek az ismerkedéshez!
Hatvan városba keresek paszivat.
Hatvan városba keresek paszivat.
Sziasztok, ma reggel leszpna valaki? Pécsről indulok a reptérre autópályán. Esetleg valamelyik pihenő jó lehet? 7-8 között indulok.
Uram! Nem csak önnel történik ilyen itt mások is járnak itt így . Olvasva a topikokat. 70% a kamu itt.
Olcsóbb lenne BKV, bérlettel annak járataival menni vagy egy elektromos rollerrel pl. Meg spóropva a benzint.
Ribi felszerelést be lehet mutatni szex moziban is a publikumnak.
Olcsóbb 2.000 ft a beugró. Több órán át ott lehet lenni. (Ez egy válasz Titkos Név üzenetére (tegnap 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:06
Olcsóbb lenne BKV, bérlettel annak járataival menni vagy egy elektromos rollerrel pl. Meg spóropva a benzint.
Ribi felszerelést be lehet mutatni szex moziban is a publikumnak.
Olcsóbb 2.000 ft a beugró. Több órán át ott lehet lenni. (Ez egy válasz Titkos Név üzenetére (tegnap 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Részemről befejeztem a fórumra írást. Meguntam, hogy időt és pénzt (benzin) szórok tök feleslegesen. (Fóti Auchan parkolóba kijárás, amikor van egy kis időm) . Aki akar ír, válaszolok, de csak biztosra fogok ezentúl kimenni. Sok sikert kívánok mindenkinek az ismerkedéshez!
Gyere már el, és kielégítelek!
A számomat tudod! (Ez egy válasz Tibor232 üzenetére (tegnap 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
A számomat tudod! (Ez egy válasz Tibor232 üzenetére (tegnap 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok Vasmegye és környéke Hoki partnert keresek.
Ma estére keresek aktívat. Bp
Sziasztok
Veszprém, Székesfehérvár környékén keresek, hellyel rendelkező partnert, uni-passzív személyében, hétköznap délelőtti szabadidővel.
Veszprém, Székesfehérvár környékén keresek, hellyel rendelkező partnert, uni-passzív személyében, hétköznap délelőtti szabadidővel.
Jaszberenyben ismerkednek biszex ferfival baratsagra es alkalomszeru talalkozasokra,akar hosszu tavon is.Szimpatia eseten baratnommel kiegeszulve harmas-vagy ha van biszex noi partnered negyes-programokat is lehetsegesnek tartok.Csak intelligens,kulturalt,jofej emberek tarsasagat igenylem.
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
Hétfőn napközbe szopnék szopatnék Kecskemét környékén
Gyöngyös-Eger-Tiszafüred környéke?!
Sziasztok Zamárdi és Siófok környékén valaki? Üdv
60+ pasziv bi vagy homo jolkurhato pasit keresek heves megyében diszkréció higénia adott és elvárt.az semgond ha párod is beszál.privátba keres.
Sziasztok, repteren lesz valaki kb egy ora mulva?

attila89bp