este szeretnék egy nagy faszt leszopni
Budán szopatnék szopnék dugatnék!
Sziasztok! Ma a XVII. kerületben szopnék. Lenyelném az összes forró spermád, a képeimen látható ruhában, csizmában. Többen is lehettek. Mindenkit alaposan megfejek, aki jelentkezik! Feltétel: 60 év és 100 kg alatt legyél. Roma származásúak nem az esetem sajnos. Legyél tiszta és ápolt, szagmentes, dohány, szájszag, seggszag, izzadságszag stb. kizáró tényezők.
TV+UPC aljzat szerelésére keresek Budapesti passzív villanyszerelőt
Jogos volt a kérdése. Passzív beállítottságú villanyszerelőről még én se hallottam.
(Ez egy válasz puma1972 üzenetére (tegnap 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
szereted bekapni?
(Ez egy válasz zotya69 üzenetére (tegnap 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:45
Diszkrét cumi Pesten nálad irj titokba felmegyek leszoplak és eljovok érezzük jól magunkat titokba irj
Hello.
Szopatnék ma délután...hátha valaki mostanában..
Komárom - Gönyü.
Szopatnék ma délután...hátha valaki mostanában..
Komárom - Gönyü.
Dugna valaki passziv nagyseggű duci sracot? Hely van, fehervaron pucsítanék.
Sziasztok! Eger és környéke?!
Villanyszerelő vagy?
(Ez egy válasz zotya69 üzenetére (tegnap 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
kecskeméti nagy faszt szopnék dugható is vagyok.
Közös maszti,orál kaland most Budapesten? hely ok
Diszkrét cumi Pesten nálad irj titokba felmegyek leszoplak és eljovok érezzük jól magunkat titokba irj
Budapesti passzív villanyszerelőt keresek
Aktív vagy uni pasi aki találkozna helyem van Nyírgyulaj-ban
3-4 fő,aktív csoportot keresek,Szeged gangbang.
Budafok Érd Tárnok Martonvásár környékén szopnék most egyoldaluan
Közös-kölcsönös faszverésre keresek egy normális srácot . Adatlapom több info. Farkadról legyen legalább képed - nekem is van.

Sylvie Taylor