Ma fél 4 körül Magnum szaunás kaland?
Bp esetleg környékén diszkréten,komplikácio nélkül szopnék nyelem.Viszonzás nem szukséges. Irj és beszéljünk.
Valaki szopna Vác - Gödöllő vonalon?
De akár dugnék is.
De akár dugnék is.
Szívesen szopnék ma egy szép farkat .Pest X. XIV. ker. környéke.
Sziasztok lehet fura kérdés, de lenne most valaki Budapesten akihez fel mennék, max közös hokiban benne lennék, de ha nem akkor engedné hogy megfogjam a farkát! Olyan érdekelne akinek az átlaghoz képest nagyobb van.
Kivancsi hetero pasi vagyok. A parom nem lenne jelen
Fontos hogy a kivancsisag hajt igy ha nem komfortos a helyzet lehet nagyon rovid idő lenne a találka.
Kivancsi hetero pasi vagyok. A parom nem lenne jelen
Fontos hogy a kivancsisag hajt igy ha nem komfortos a helyzet lehet nagyon rovid idő lenne a találka.
Szopna valaki ma délelőtt budapesten? Én is bekapom ha kell
9:00-10:00 közt Érden leszek, valaki szopna közös maszti ? De akar dughatok is.
Szopnek 11 kerben passzív vagyok
Sziasztok. Kispesten és környékén cumiznék ma délelött.
Helló.dunakeszi felé. Csinos seggű srácot keresek!irj
Nö is lesz? Nicol?
(Ez egy válasz NicoolésTom üzenetére (tegnap 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma Kecskemét lakàson szopathasz megbaszhatsz segglukad nyalom minden érdekel gyertek.
Sziasztok
Egri férfit keresek aki napközben ráér és rendszeresen tudnánk találkozni. Nekem csak reggel 5 és 14 ór közt van csak szabadidőm.
Ápoltság diszkréció elvárt és adott.
Egri férfit keresek aki napközben ráér és rendszeresen tudnánk találkozni. Nekem csak reggel 5 és 14 ór közt van csak szabadidőm.
Ápoltság diszkréció elvárt és adott.
Sziasztok! Keresek Szekszárdon hellyel rendelkező ápolt nagyméretű biszex aktív férfit bi párt házaspárt tartalmas kölcsönös szexre diszkréció adott és elvárt ha érdekel írj privát üzenetet.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Olyan átlagos Hozzám hasonlóan kezdő és hasonló alkatú Biszex Párral szeretnék ismerkedni akik nem rögtön szeretnének mindent... Első találkozások alkalmával megelègednènek közös kéz és száj kényeztetéssel ahol mindenki mindenkit kölcsönössen kényeztet
BP most?
Sziasztok! Mostanaban valaki kozos hokira? Esetleg szopathatna is valaki.
délpesten szopatna valaki? este ráérek
Sziasztok!
Harkányi meleg férfi pár keres hármas szexre potens férfit!
Hellyel rendelkezünk!
Harkányi meleg férfi pár keres hármas szexre potens férfit!
Hellyel rendelkezünk!

numlOck
Cloe