S ziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Solt-Kecskemét-Kiskőrös.... aktivat keresek... perverzióra nyitott vagyok és szofogadó... privat keress
Ma délután, esti órákban szopatnék. 37 éves ápolt, diszkrét, humoros, Aktív, domináns pasi, 18/5 körülmetélt pasi vagyok.
16 órakor indulok Hegyeshalomból. M1-M4
Hegyeshalom, Movár, Győr, Tatabánya, Érd, Dunaharaszti, Vecsés, Albertirsa vonalon keresem partnerem. Női rucissal több időt is eltöltenék, ha van helye.
16 órakor indulok Hegyeshalomból. M1-M4
Hegyeshalom, Movár, Győr, Tatabánya, Érd, Dunaharaszti, Vecsés, Albertirsa vonalon keresem partnerem. Női rucissal több időt is eltöltenék, ha van helye.
Veszprém környékén szopatnék.
Szopatni szopni keresek, egész nap jó!
Esztergom környékén cumiznék
Aki fecskét hord, az passzívnak, aki boxert hord, az aktívnak szàmít?
(Ez egy válasz kivancsipasi999 üzenetére (ma 05:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki milyen alsót hord?boxer vagy fecske?
Gyere Szarvasra! Passzív vagyok
(Ez egy válasz Kanfasz29 üzenetére (tegnap 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:04
Sportos biszex kanos srác baszásra, szopásra keres partnert, csongrád-békés megye.
Reggelt! Még most a korai órákban valaki egy "gyors" kalandra? Aktív vagyok! Gödöllő, fót újpest vonalon.
Sziasztok.Abdán még nincsen mozgás?
Reptéren valaki? Van időm.
Reptéren valaki? Van időm.
Sportos biszex kanos srác baszásra, szopásra keres partnert, csongrád-békés megye.
Ha eleged van a sok kamus nőből és nagyon ki vagy már éhezve arra hogy valaki finoman alaposan kielégitsen orálisan ahogy csak szeretnéd és ameddig csak birod akkor gyere el hozzám,lazuljunk,engedd ki a gőzt élvezz egy hatalmasat,nem baj ha kezdő hetero vagy,igényes nagyon ápolt vékony kedves Pestmegyei srác vagyok,helyem van.Ha csak egy jó hokizás izgatna abban is benne vagyok!Irj bátran!Találkozzunk!
Budán most este valaki szexelni?
Kinéztem fél kilenc után a Fóti Auchan parkolóba. Persze senki nem volt, de jól esett szoknyában, tangában papucsban lenni. Viszont fázott egy kicsit a fenekem, ezért majd ha jobb idő lesz., akkor megyek. Viszont előtte írok, hátha valakit érdekel.
Heves , Nógrád , Borsod megye ? Pasi pasival.
Ma 7kerben?
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.

humanita