Életkor nem szempont. Sokkal inkább az ápolt intim, test ! Biszexelés esetén a méret is!
Mindenkinek jó keresést!
Mindenkinek jó keresést!
Hali
Most , valaki egy jó mélytorkossan, vagy érzékien szoptatni, jól csinálom mind s kettőt. Örs vezér tér környékén várlak, kocsi, vagy erdő.
Holnap délelőtt 11:00 körül valaki a Fóti Auchan parkolóban kocsiban? Írj üzenetet ha érdekel.
Sziasztok! szeged most valaki? Szopatnék! És nagyon szeretem ha ehy szép szerszám dörgöli a fenekem.Megdugni még nem lehet. Ott még nem tartok
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (ma 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma valaki egy kis játszadozásra? Kecskeméten helyem van!
Holnapután, vasárnap, a Paksi-i Ürgemezőn szopnék egy faszt. Kérem, kamusok ne írjanak, de sajnos a tapasztalat alapján kamusok fognak írni.
Mivel egyedül kerest most, a párját kihagyja a buliból.
(Ez egy válasz Biuniswitch üzenetére (ma 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Biuniswitch üzenetére (ma 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki soroksár -14 ker útvonalon szopatna?
Ms este ráerő?
Sziasztok, ma késő este cumiznék, autós kaland is érdekel, menni is tudok Budapesten vagy a környéken.
BP? hely kellene
Valakit lecuppanthatok ? Bács -m. Kiskunmajsa? Hely vaan csak gyere!
Szia. Bocsi nem egyertelmu nev alapjan. Par vagytok vagy part keresel?
(Ez egy válasz páros34-38 üzenetére (ma 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:39
Mostanában rá érő pár esetleg pasi aki élvezné ha kielégítik orálisan ?meló közben örömmel tennék kedvedre kedvetekre bármilyen formában is !!Írjatok és küldök elérhetőséget privátban !!!
Valaki szopatni a 14 vagy 13 kerben?
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrèn.
Szeretek masszírozni, prosztata masszázs is megy
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrèn.
Szeretek masszírozni, prosztata masszázs is megy
GYŐRBEN keresek férfit/férfiakat. többesben is benne lennék. imádok szopni és szopatni is. írjatok
Hello
Ma Kiskunmajsa ? Valaki bekaphatna.
Ma Kiskunmajsa ? Valaki bekaphatna.
Holnap (szombat ) este autóban szopnék szép faszt ,szájba élvezéssel ,ne legyél túl kövér ,legyen faszod és élvez sokat és nagyott
GYŐRBEN keresek férfit/férfiakat. többesben is benne lennék. imádok szopni és szopatni is. írjatok

Doina