Békésmegyei pasival ismerkednék. Utazni tudó bi vagyok. Szopnék....stb
Tangas bi srac vagyok, ismerkednek.. szombathely vas megye elony
Sziasztok Jászberény és környékén bixex pár aki ismerkedne
Sziasztok! Békés, Szolnok megyéből szivesen ismerkednék
Fejér megyén és pest megyén belül.főként érd és környékén keresek aktív 48+ domináns férfit aki dugna és szopatna viszonzás nélkül. Én egy utazni tudó fiatal fiú vagyok. 170 magas vékony alkat enyhén szőrös.....
Kecskeméten 21-22 óra között valaki szopna ma?
Sziasztok délpesten most vki tali?
Napközben sajnos továbbra sem érek rá. De alkalmanként ki fogok nézni a Fóti Auchan parkolóba este kb. negyed kilenc-fél kilenc között. Ha nincs túl hideg, papucsban és felveszek szoknyát is, adott esetben nec harisnyát. (Ha már exhibicionista vagyok, szép a lábam és a fenekem is) . Szopnék és meg is dughatsz/beteheted a kézfejed a fenekembe. Sikerült végre úgy tágítani, hogy be tudom tenni a fenekembe a saját öklömet...
Bi férfi aki szeret cumizni, Gyomaendrőd és környéke?Privi!
Lenne egy srác akit kölcsön tudok adni (tényleg) bármire... Akit érdekel írjon
Ma este szivesen fogadnék ápolt srácot. Kényeztessük egymást élvezésig!
Hello, 11. kerben valaki kis kaland? 24 uni srác
(Ez egy válasz tyranno üzenetére (ma 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:51
Sziasztok ….. ma Campona 16:30 …… szopás és meg is dughatsz ha szeretnél … igényes férfias férfi vagyok
Kanos pasit kènyeztetném
Helyem van.. olajos farok masszázs?
Helyem van.. olajos farok masszázs?
Sziasztok ….. ma Campona 16:30 …… szopás és meg is dughatsz ha szeretnél … igényes férfias férfi vagyok
Doktor szex érdekel, tud valaki Szekszárd ?
Kamionos férfit keresek
Reptéri kifutó van kint valaki?
Budapesti, biszex 50+ os pasi keres hasonlóan bi pasit ismerkedésre , hosszabb ősszejővetelekre, szex játékokra. Intimről privátban küldök képet. 16- 17 cm jól birja a cumit.
Autós orálra keresem intelligens partnerem. Diszkréció adott és elvárt. Akár kíváncsi heterot is. Tata, Komárom környékén
Szopatnék.

gaborz2
Steliana