Sziasztok valaki ma delutan jon a Magnumba?
Még mindig keresem,szopatómat,esetleg szopni vágyó partnereket. Helyem van X. XIV. ker. Kamúsok kiméljenek!
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Veszprém környékén szopatnék,nyeletnék.
Este 19- óra után kalandozni vágyót keresek Szolnokon.Helyem van.
XI ker autós kaland ma délelőtt ?
Fiatal támogatnék, tanulásban, munkában, kellemes együttlétért. Bp
Aktív srác pasi aki jár vagy jönne ma délelőtt Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Most reggel szopna/szopatna valaki Budapesten? Zuglóban van helyem
Ma reggel valaki bi kaland Győrben?
Dunaújváros és környéke. Új vagyok a környéken. Szivesen ismerkedem más férfiakkal. Uni vagyok, 36 éves.
Szép reggelt. Ma 11 óráig bezárólag, keresem aktív vagy uni biszex partnereket minden jóra. Helyem van az Örs vezér tér környékén. De menni is tudok. Pártokhoz is szívesen csatlakoznék,akár csak a ffi. örömére. Írjatok.
Valaki kam? vagy esetleg élőben egy kis ez meg az? (kezdő vagyok)
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Pécs és környékén vékony 25 év körüli, aktív fiúval találkoznék, akár most. Szívesen cumizok, pucsitok, de akár csak beszélgetni is .
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
Holnap délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Pécs és környékén vékony 25 év körüli, aktív fiúval találkoznék, akár most. Szívesen cumizok, pucsitok, de akár csak beszélgetni is .
Baranyaban kamionost szeretnek kenyeztetni, leszopni aki a kozelben tart eszakai pihenot a kamionjaban?
Sziasztok.
Csütörtökön délelőtt keresek aktív pasit Vecsésen egy kis huncutkodáshoz. Én passzív vagyok ,ennek tudatában irjatok.
Csütörtökön délelőtt keresek aktív pasit Vecsésen egy kis huncutkodáshoz. Én passzív vagyok ,ennek tudatában irjatok.

ChrisFatDick
Angelica Sweet