Játszani egymásnak az ápolt popsijával faszával,testével, kényeztetés örömmel kölcsönösen. Ha érdekel írj és talizzunk élvezzük egymást. Az adatlapomat nagyon figyelmesen olvasd el mert ha nem olyan vagy mint amit keresek még válaszolni sem fogok. Bajusz szakál nem jön be, a szörtelen fiúkat szeretem szia .
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Bp ki szeret szopatni
Sziasztok
Tapolca környékén ma délelött kukkolnék pasit maszti közben......én is a pasi vagyok.
Esetleg,ha igény lenne rá besegítenék kézzel,szájjal is..
Tapolca környékén ma délelött kukkolnék pasit maszti közben......én is a pasi vagyok.
Esetleg,ha igény lenne rá besegítenék kézzel,szájjal is..
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
.
Csepelen veretném passzíval autódban
Hátaspárt keresek,ahol szopathatom a férjet,míg közben a feleség masztizik.
Ha van ilyen ígény,privátban írj!
Ha van ilyen ígény,privátban írj!
Sziasztok!Veszprém környékén ismerkednék párral, bi pasival.Teljesen hetero életet élek, de haverkodnék pasival, akivel el lehet ide oda menni, akár fesztiválra, akár csajozni és a titkos vágyainkat egymással megélni!
Írjatok
Írjatok
Ma délelőtt 11 -ig keresem aktív vagy uni biszex partnerem társaságát orális örömöket, vagy minden jóra. Helyem van, az Örs vezér térnél. De utazni is tudok
Párok jelentkezését is szívesen venném.
Párok jelentkezését is szívesen venném.
Csepelen veretném passzíval autódban
Hello szüzességem elvesztésére keresek aktív pasit szeretek tangat hordani perverz vagyok 24 éves depilálom magam Karlsruhe környékéről
Ma kèső este valaki?Hely ok, szeress nyalni.Kmèt -Szolnok vonalon.
Jó faszú idős meleget keresek
Szegedi meleg pár ismerkedne pasikkal - párokkal közös kalandok reményében, elsősorban a környékről. (Néma kapcsolat jelölés helyett inkább dobj egy üzenetet
)
)
Gödöllő,Hatvan??
Almádi Vszp Bfüred Tihany !? Aktuni partner,? Pàr?Nő? Rendszeres sexre keresek ! 30-60 korban.Pink vonal 1298761 Viber elérsz
Kipróbálnék most egy “sötét szobás” faszverést, esetleg orált. Bent várnálak a sötét szobába ,elővett farkammal és neked is elővenném ha bejössz. Pest megye!