Álmom az udvarban de rendben
(Ez egy válasz Matahari2057 üzenetére (ma 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Dunavarsányban? Mert akkor vagyok
(Ez egy válasz Nice1975 üzenetére (ma 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
!!!
(Ez egy válasz Matahari2057 üzenetére (ma 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:42
Ma estére keresünk olyan biszex pasit,akivel dugnék,a kedvesem nézné,aztàn belecsapunk a közös élvezetekbe. Szőrös,fazonírozott,túlsúlyos férfiak ne keressenek!
Köszönöm
Köszönöm
Bi pasi ma este Fejér megyében?
cool
(Ez egy válasz Matahari2057 üzenetére (ma 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:42
Ma estére keresünk olyan biszex pasit,akivel dugnék,a kedvesem nézné,aztàn belecsapunk a közös élvezetekbe. Szőrös,fazonírozott,túlsúlyos férfiak ne keressenek!
Köszönöm
Köszönöm
Hali, aktív dom pasit keresek, aki szájba rakna, és megdugna. Utazni tudok FEJÉR MEGYÉN BELÜL. Én fiatal passziv, sub, enyhén szőrös bi srác vagyok. Autóban oksa! Utazni tudok ha van helyed. Írjatok! 48+ tól
Aktiv mostanában?
Sziasztok, hokihavert keresek, leghamarabb január második hetétől tudnánk találkozni. Adatok a profilomon, ha egyéb kérdés merülne fel, akkor írj.
Holnap délelőtt Érden hellyel rendelkező bi aktiv?
Este, nálam Budán?
Holnap megyek Pestre vásárolni egy aktivval osszefutnek valamelyik áruházban! 36 éves passzív vagyok
Bi pasi ma este Fejér megyében?
sziasztok hajdu bihar bi pasi? kezdo bi szeretnem elveszteni a szuzesegem pasival
BP - Monor - Cegléd környékéről keresek kisebb, vagy átlagos méretű aktív pasit
Csongrád Bács megye ma? Utazni tudok.
Holnapi nap keresek bi pasit közös cumira Mátészalka, Nyírbátor környékéről!
Holnap, azaz hétfőn vagy kedden keresek bi kalandot! Kölcsönös kaland érdekel! Csak kölcsönös szimpátia alapján kerese pasit vagy bi párt. Hely megoldható, de utazni is tudok
50feletti aktív? Hely van, utazni tudok.