Ma este valaki szeretne egy kis társaságot tarthatnánk egy laza estét nálam, kicsit iszogatunk kölcsönösen kényesztetjük egymást stb. Részletek privátvan
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Hali Zugló ma este valaki
Anál sexre keresek partnert nagy mérettel. Pest megyében a H6-os hév vonalán. Subsrác
Paks mellett aktív autós pasit leszopnék
Most valaki Kondorosi végénél Dunapart?
Heves , Nógrád , Borsod megye ? Bi pasi vagyok .
Ma Kecskemet körül valaki ?
Sziasztok! Pasit keresek Eger,és 50 km-es körzetéből...
Szekszárd - orál vagy közös hoki?? írjatok...
Sziasztok! Cegléden ismerkednèk . Bi pasi vagyok, hellyel rendelkezö 19 óra utàn .Szivesen taliznàk .Èrezük jól magunkat!!!
Valak? Senki? -----> Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Hódmezővásárhely Makó magányos urat kényeztetek élvezésig
Bp valaki?
Szopatna, dugna valaki Veszprémben vagy Fehérváron? Nyelem is. Írj privibe, ha szereted a nagy popókat
Ma estére keresek egy 19-20 cm -es fasszal rendelkező egészséges,ápolt aktív szopatót aki elrendezi az arcom,szám! Budapest és környékén vagy reptérnél. Ha jó vagy,utazok is messzebb
Helo Fiuk,45 eves apolt,bi,hellyel rendelkezo,pasi ,partnert keres esti fius jatekokhoz,Balaton
Eszaki Part,legy apolt aktiv,uni,gyere hegyi bungallomba erezzuk jol egymast,tobbit privatban,akar Mär Ma Este
Eszaki Part,legy apolt aktiv,uni,gyere hegyi bungallomba erezzuk jol egymast,tobbit privatban,akar Mär Ma Este
Sziasztok!
Aktív, srácokat keresek – randi, ismerkedés vagy kaland jöhet.
Ha szimpatikus vagy, írj nyugodtan privátban!
Aktív, srácokat keresek – randi, ismerkedés vagy kaland jöhet.
Ha szimpatikus vagy, írj nyugodtan privátban!
este vki Albertirsa közelében?mikulás nagy bottal?

kobea
Eva H