Dugna valaki Budapesten? helyem van
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Fonyód ma este valaki?
Reptéri kifutó van kint valaki most?
Eger és környéke...ma este!?
Estére keresek partnert a 11. Kerületben, helyem van, aktív/uni vagyok, írjatok!
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom! (Annyira felesleges de még próbálkozom...)
Kép?
(Ez egy válasz Kezdőbisrác1994 üzenetére (ma 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:14
Sziasztok!
Mára keresek egy max 40 éves pasit akivel huncutkodhatunk. Szeretek cumizni, imádom ha alaposan kinyalnak és szimpátia esetén análban (passzív oldal) is benne vagyok.
Rólam: 31 éves vékony passzív srác vagyok. Helyem van a Kálvin tér közelében.
Mára keresek egy max 40 éves pasit akivel huncutkodhatunk. Szeretek cumizni, imádom ha alaposan kinyalnak és szimpátia esetén análban (passzív oldal) is benne vagyok.
Sziasztok!
Békés megyében teljesen kezdőként szopnék egy igényes, csupasz intimmel rendelkező 40 feletti urat!
Amennyiben magadra ismertél. Írj privátban.
Amennyiben magadra ismertél. Írj privátban.
11. Kerület hoki , orál vki most? Hely van
Lenne rám igénye valakinek?
Szopatnék, és ha Jo minden akkor dugok is.
Aktív vagyok nagyon
Szopatnék, és ha Jo minden akkor dugok is.
Aktív vagyok nagyon
Este 8 körül Szekszárd
Cs
tóhoz megy valaki ki ? Kalandoznék keress priviben
alf
ör alf
ge
Hogy én miért nem vagyok most Pesten?
(Ez egy válasz krisztianhaller5 üzenetére (ma 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz krisztianhaller5 üzenetére (ma 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Dorogon szopnék egyoldalúan,. és dugatnám magam vékonytestalkatú pasival.Helyem van
Dugna valaki passziv nagyseggű duci sracot? Fehérvár és környéke
Ma este cumiznék Kazincbarcika Miskolc Mályi vonalon
Sziasztok! Debrecenből van itt valaki?
Eger és környéke??