Senki , Vecsésen aki most leszopna az automban? De normális, intrligenes és nem öreg keressen !!
Még mindig keresem szopatómat Paksról és környékéről.
Nem létezik.
(Ez egy válasz X üzenetére (ma 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:30
(Ez egy válasz X üzenetére (ma 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4740199)
Hol a lány ?
Sziasztok ma estére keresek aktív pasit aki bármit csinálhat velem helyem van BP. IV. kerület írj ha kedvet kaptál.
Ma délutánra keresem biszex partnerem. Pest.
Tiszafüred környékéről keresek megbízható partnert.
Kecskeméten szopnék délután.
fiatal lány szopna. vagy igény szerint más is jöhet... bp
11:00 utàn Soltvadkerten keresnèk aktivat. Hely kell!
11:30-tól várlak Nyéken a nudin az autómban pucsítva. Jössz, berakod, elélvezel, mész
vagy még meg is szopaatsz.
vagy még meg is szopaatsz.
Sziasztok!
Köszönöm a sok megkeresést. Mindössze annyit szeretnék tisztázni, hogy komolyan gondoltam, amikor azt írtam, hogy előtte képet kérek.
Nyilván ez a részedről is egy bizalmi kérdés, de sokkal inkább az enyémről, hiszen beengedlek a saját életterembe.
A másik ok pedig az, hogy heteró vagyok, és ez a játék számomra a domináns vágyaim megéléséről szól. Ezzel együtt jár, hogy nem fogok minden jelentkezést elfogadni, csak azt, akinél az arcod alapján egyáltalán el tudom képzelni ezt a helyzetet. Számomra az ember a fontos és nem pusztán az aktus, bármikor hozzá tudok jutni.
Beviszlek az irodámba, letérdeltetlek, lehajtod a fejedet, és csendben vársz, amig megszopatlak. Ha végeztem veled, lekísérlek és elküldelek.
Hétköznap, napközben, a Bartók Béla úton.
Azt garantálom, hogy rajtunk kívül senki nem fogja tudni, mi történt, és más előtt nem alázlak meg.
Ezt kérlek fogadd el, hogy így fog történni. Nyilván tisztában vagyok vele, hogy van, akit ez izgat, és van, akit nem, de nálam ez így működik. Ha ez neked nem fér bele, akkor valószínűleg nem egymást keressük.
Köszönöm a sok megkeresést. Mindössze annyit szeretnék tisztázni, hogy komolyan gondoltam, amikor azt írtam, hogy előtte képet kérek.
Nyilván ez a részedről is egy bizalmi kérdés, de sokkal inkább az enyémről, hiszen beengedlek a saját életterembe.
A másik ok pedig az, hogy heteró vagyok, és ez a játék számomra a domináns vágyaim megéléséről szól. Ezzel együtt jár, hogy nem fogok minden jelentkezést elfogadni, csak azt, akinél az arcod alapján egyáltalán el tudom képzelni ezt a helyzetet. Számomra az ember a fontos és nem pusztán az aktus, bármikor hozzá tudok jutni.
Beviszlek az irodámba, letérdeltetlek, lehajtod a fejedet, és csendben vársz, amig megszopatlak. Ha végeztem veled, lekísérlek és elküldelek.
Hétköznap, napközben, a Bartók Béla úton.
Azt garantálom, hogy rajtunk kívül senki nem fogja tudni, mi történt, és más előtt nem alázlak meg.
Ezt kérlek fogadd el, hogy így fog történni. Nyilván tisztában vagyok vele, hogy van, akit ez izgat, és van, akit nem, de nálam ez így működik. Ha ez neked nem fér bele, akkor valószínűleg nem egymást keressük.
Sziasztok! Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Éjszakai kalandokra is keresünk!!!
Éjszakai kalandokra is keresünk!!!
Ma 13-14 óra fele felugranék hozzád ....Pestit keresek...
Ma napközben, valaki Vecsésen autóban közös maszti, szopás-szopatás?? Keress privátban, Home officeben vsgyok, tudok jó helyet , de igényes, sportos, ápolt legyél !!!
Olvasd el az adatlapomat és ha érdekel, kedved lenne velem lenni írj! Figyelmesen olvasd el és csak akkor írj ha rád illik amit írtam. Remélem izgató leszel és élvezzük egymást!
Sziasztok!
Reggel 6 óra után szívesen szopnék ápolt egészséges faszt
Bélapátfalva-Szilvásvárad vonalon.
Beleélvezhetsz a számba.
Lenyelem ha tetszik neked.
Reggel 6 óra után szívesen szopnék ápolt egészséges faszt
Bélapátfalva-Szilvásvárad vonalon.
Beleélvezhetsz a számba.
Lenyelem ha tetszik neked.
fiatal lány szopna. vagy igény szerint más is jöhet... bp
Ma pár, bi pár aki benne lenne, kedve kis nudizásra, közös kalandra nálam! De nőt is szivesen látok, 18-68 évesig!
Ma délelőttre keresek hellyel rendelkező, diszkrét uni pasit Budapesten, kölcsönös szórakozásra

páros23
Monique