Szia.
Szívesen leszopnálak, csak sajnos Fehérváron vagyok. :(
Kívánatos vagy nagyon. (Ez egy válasz Norbi2419 üzenetére (ma 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen leszopnálak, csak sajnos Fehérváron vagyok. :(
Kívánatos vagy nagyon. (Ez egy válasz Norbi2419 üzenetére (ma 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Senki nem akar leszopni most? 20ker
A mai napon késői órára keresek Pest megyében egy enyhe bi srácot közös és kölcsönös faszveréses kalandhoz! Párom is jelen lenne most mint “kukkoló” . Max 40 éves korig keresnék ,átlagos testalkattal. Helyünk van!
sziasztok! Nem jár aktív Nyékládházán akit jól leszophatnék kocsiban?
Ápolt, igényes, jó méretű férfiakat szopnék maximális diszkréció mellett. E mellett nagyon izgatnak a párok is, ahol nyalhatok és nyelhetek:P
sziasztok, pécs malomvölgyi tó? szopatnék szinte anon a sötétben
Hétvégi, Velencei-tó körüli gurulás közben megállnék egy hokira akár a gárdonyi nudin. Van kedve valakinek csatlakozni?
Sziasztok,
Ma vagy holnap este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Diszkréció adott és elvárt.
Ma vagy holnap este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Diszkréció adott és elvárt.
Budapest és pest megye! Ez lemaradt!
(Ez egy válasz azuriember üzenetére (ma 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 19:35
Sziasztok,
Kiváncsi heteroként keresnék hozzám hasonló kivancsi heterót. Közös hokizásra, aztán ami alakul.
Biszex es homik nem érdekelnek. Helyem nincs, inkább napközben érnék rá, 1-2 óràra.
30 éves vagyok, nagyjából korombelit keresek. Higiénia és diszkréció adott és elvárt.
Kiváncsi heteroként keresnék hozzám hasonló kivancsi heterót. Közös hokizásra, aztán ami alakul.
Biszex es homik nem érdekelnek. Helyem nincs, inkább napközben érnék rá, 1-2 óràra.
30 éves vagyok, nagyjából korombelit keresek. Higiénia és diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok,
Ha ürítenél ma este anon 21 órakor népliget ftc parkoló végén a pinpong asztaloknál pucsitok. Semmi duma jössz élvezel mész
Debrecenbe valaki ?
Aktív most?
Következő napokra keresek szexpartnert! Szopatni szopni dugatni ujjaztatni szeretek
Valaki, pasi? Szekszárd haza vinne?
A mai napon késői órára keresek Pest megyében majd egy enyhe bi srácot egy faszverős kalandra közöses és kölcsönösen is ! Párom is jelen lenne most mint “kukkoló” . Max 40 éves korig keresnék ,átlagos testalkattal.
Veszprém és környékén keresek Pénteki napra kalandot!! Autós dolog is érdekel, higiénia ápoltság díszkrecio fontos! Privatba várom a jelentkezést!
Bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek!
Szopnék

Andrea Carlson