Helló.dunakeszi felé biszex pasik??
11 kerben vagyok szexre keresek aktivat
Újpesten vagyok szexre keresek partnert!!!
Békés megyei bi, aki szeret cumizni, Gyomaendrőd?Privi!
Aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele holnap délelőtt hely van 14 óráig rá érek.
Fejér megyén belül keresek aktív 48+ os férfit, akár Érd környékéről is, rendszeres tartós szexkapcsolatra. Én egy fiatal sub, passzív srác vagyok. 171 magas, 68kg. Utazni tudok helyem nincs!!!....
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Vas megyei bi aktiv ma?
Bi vagy kíváncsi heteró aktívat keresek. Értelem & intelligencia! Heves megye.
Sub,sissy ribanc keres aktív partnereket Szegeden,jöhettek bárhonnan.Blowbang,bukkake,cumdump
Budapesten keresek hellyel bi meleg aktív pasit aki imád szopatni
A héten bármelyik nap szopnék este 10 után… helyem nincs, autóban, szabadban is ok. Bp-en belül bárhol jó nekem.
Bp vki?
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Sziasztok! Sok spermával rendelkező pasit keresek. Szolnok környékén vagy cegléd.
Most van helyem ha valaki kivernè de nincs hol. 13. Ker.
Törökvész út valaki kölcsönös hoki oral érdekelne?
Békéscsaba, Gyula aktív pasit keresek helyel
Kényeztetnék egy jó farkat Mosonmagyaróvár-Hegyeshalom környékén. Helyem is van, masszírozok is.

Bibi Noel