Lefagy a tököd!
(Ez egy válasz extrém travi üzenetére (ma 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:08
Mai nap kinek lenne kedve szopatni kalandozni egy kicsit? Repter es környeke elönyben
Mai nap kinek lenne kedve szopatni kalandozni egy kicsit? Repter es környeke elönyben
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Aktiv megbízható ferfias pasival ismerkednek. Hely adott, rendszeres erdekelne.Bp
PM
PM
Sziasztok!
Duna plázánál kocsiban ma valakinek kiverném, vagy gumiban szopnék napközben!
Duna plázánál kocsiban ma valakinek kiverném, vagy gumiban szopnék napközben!
Most a keletinél a baleseti korház ba szopatnék
Suiasztok! A 4. kerületben ma délelőtt valaki talizna?
Ma 12:30 és 13:30 között aktív megy a Hegedűsbe?
Sziasztok este 18:00 után szeretnék egy munkás férfit leszopni .
Március 15ter és a nép sziget között.
Vagy nyilvános wc, vagy autóba , nekem sajnos helyem sincs és autóm se.
Nem szeretnék érzelgőskodni csak rá térni a lényegre gyorsan uritesz, egyszer vagy kétszer és mindenki mehet dolgára
23 éves átlagos/sportos alkatú férfi vagyok
Március 15ter és a nép sziget között.
Vagy nyilvános wc, vagy autóba , nekem sajnos helyem sincs és autóm se.
Nem szeretnék érzelgőskodni csak rá térni a lényegre gyorsan uritesz, egyszer vagy kétszer és mindenki mehet dolgára
23 éves átlagos/sportos alkatú férfi vagyok
Sziasztok ma este Aktív pasit keresek aki meg szopatnak és meg is baszna. Helyem van de autós kalandban is benne vagyok. Csepel. Írjatok nyugodtan.
Sziasztok. Ma délután estére valaki nem akar szopni vagy mást is csinálni? Debrecenben kamionban.
Sziasztok!
Ma délelőtt közös maszti,orál valaki? Helyem van zuglóban. Macis uni srác vagyok
Ma délelőtt közös maszti,orál valaki? Helyem van zuglóban. Macis uni srác vagyok
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Ma délelőtt keresnék partnert Szigetszentmiklós, Csepel környékén. Szopnék, szopatnék, de akár meg is
Ma délelőtt keresnék partnert Szigetszentmiklós, Csepel környékén. Szopnék, szopatnék, de akár meg is
Valaki hoki oral érdekelne Vecsés market centrálnál most?
Jó reggelt. Délelőtt folyamán érdekelhet valakit egy békásmegyeri glory-s kaland? Aktív vagyok!
Megbízható állandó partneremet keresem Egerből vagy környékéről. Diszkréció, ápoltság, szimpátia.

Miroslava