Miből gondolod, hogy kamus?
(Ez egy válasz Pearti1. üzenetére (ma 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma éjjel nyéki nudi?
Köszi hogy szóltál!
(Ez egy válasz Pearti1. üzenetére (ma 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este orál kaland a tatabányai Turulnál? 21:30-tól 23:00-ig leszünk fent, de azért ne az utolsó pillanatban ess oda. Légy ápolt, normális, határozott, és legfőképp potens! Olvass adatlapot. Villants az irányjelződdel és akkor tudjuk miért jöttél, de természetesen neked is lépned kell, nem fogunk kiszedni az autóból.
kecskeméti pasit keresek aki szopatna.
Vigyázz kamus most baszott át a próbaszeŕencse....
(Ez egy válasz zotya69 üzenetére (ma 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Pesten vagy dél pesten keresek
Van nagyfarkú 19-20cm-es intimmel,aki aktív,és imád szopatni, teleélvezni egy passzív csicska fejét???
Nem Pécsett de közel
(Ez egy válasz nemtom-tom üzenetére (ma 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Pécsen esetleg valaki?
Sziasztok! Szavatartó vagyok, nem úgy, mint pl. Az "utaztató"/egyéb kamusok. Szóval vasárnap este törlöm a regisztrációm. Egyébként nem igazán értem a "reptér" fanokat. X km-t vezetnek, majd akár órákig várják, hogy "lesz-e valami." Ahogy olvastam, nem én vagyok az egyedüli, aki következetesen, pontos helyszínt és időt megadva ír és azt is, hogy miben van benne. Költői kérdés: A biztos miért nem jó?" Nem fogom megfejteni. Viszont utolsó hozzászólásként felajánlom: Holnap (vasárnap) este fél hét után kimegyek a Fóti Auchan parkolóba. (A későbbiekben is néha, de nyilván már nem fogok írni, hogy mikor.) Szóval. Aki szeretné, hogy megfogjam/számba vegyem a farkát (akár bele is élvezhetsz a számba) , vagy meg szeretne dugni, akkor jöjjön. Az sem baj, ha egyszerre, vagy egymás után többször, többen, mivel ez úgymond "végjáték" a GG-n nekem. Pont ezért fekete tangában, női papucsban lábujj gyűrűvel, necc combfixben, rózsaszín szupermini szoknyában leszek.
.
.
Hajdúszoboszló környékén keresek szexpartner
Üdv, Tatabánya -Komárom-Győr vonalon keresek,egy normál testalkatú uni partnert kölcsönös dolgokra, max 50 éves korig, hely van,vagy akár autós kaland is szóva jöhet.
Most valaki akihez felmehetek szopni, szoptatni? Pest
Sziasztok! Balaton déli partján szívesen szopnék ma este, ha van kedved írj.
Hali valaki Taksony kke ?
Sziasztok! Szopna valaki Szekszárdon ? Ha érdekel írj privit...
Szeretnék este fogadni kölcsönös szopásra ápolt nem túlsúlyos méretes szexpartnert!
Pesten kihez mehetek szopatni v szopni irj

szexehespar
Michaela 3