Sziasztok
Keresnénk egy kiváncsi hetero/ bi srácot maximum 40 éves korig, utazni tudunk, Budapest és környéke. Szép ápolt nagy farkad legyen, részleteket megbeszéljük. Mi 27 és 29 évesek vagyunk. Írj ha van kedved.
Keresnénk egy kiváncsi hetero/ bi srácot maximum 40 éves korig, utazni tudunk, Budapest és környéke. Szép ápolt nagy farkad legyen, részleteket megbeszéljük. Mi 27 és 29 évesek vagyunk. Írj ha van kedved.
Ismerkednék!Heves,Pest,Borsod megye.
Kaposváron és környéken?
Dèlpest vki?
Pest megye valaki
Sziasztok!
Ma estére keresek kedves, diszkrét pàrt. Helyem van.
Ma estére keresek kedves, diszkrét pàrt. Helyem van.
Passzív fiatalabbal találkoznék ma este (Bp)
Sziasztok
Kedvem lenne szopni egy ápolt szörtelen faszt!
Pécsett és környékén keresem hellyel rendelkező aktív partnerem akit rendszeresen kényeztetnék orálisan.
Sziasztok Pest megye valaki privat
Győr .és kőrnyékéről keresek párt,pasit,mai estére!
Még nem voltam pasival, idősebb férfit keresek aki kihasználna aktívként, erőszak is engedélyezett. Hely vagy autó kell. Budapest.
Boldog új évet kívánok nektek! Esetleg az évet lezárni egy kis kölcsönös kényeztetésben ha érdekel írj és élvezhetnénk egymást!
Passzívsl veretném autódban lágymányosi hídnál
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
2 faszt kényeztetnek lehet orgia is bp
Sziasztok!Mai napon pár vagy bi pasi?Csak aki komolyan gondolja!Veszprém környéke!Írjatok
Sziasztok! Ma 17 h ig Békés megyei bi, közös hoki?Privi!
Esztergom, szauna a gőzkabinban ismerkednék. Kíváncsi heterok is. Csajommal megyek, akit izgat az ilyesmi. Szólíts meg nyugodtan.

Alexandra