Szivesen kiverném valakinek mostanába.
Békés megyei bi, aki szeret cumizni?Privi!
Szopnék, élvezésig, pasikat!! Hely van!! Bp.-Érd és környékéről....
Szolnok,Békés,Hajdú-Bihar környékén ismerkedem...
Esztergom környékén cumiznék
Most valakinek nincs kedve felugrani hozzam és segíteni rajtam ? Csajom kormosnel van 15:30ig van helyem
be jössz én már ruha nélkül varlak álló farokkal és már csinálhatod is! Imádom ha folyik
Duna pláza kornyeke
be jössz én már ruha nélkül varlak álló farokkal és már csinálhatod is! Imádom ha folyik
Duna pláza kornyeke
Tapolca környékén bekapna valaki?
Bp vki? Hely ok.
Most valaki kőbányán? Kocsi is jó! Nagyon szopnék,érzékien,durván,kényszerből,kívánom a farkat.
Miskolcon szoptatnék hely van
Délután Csepelen szopnék, szopatnék
Szia. Csak 45-ig keresel??
(Ez egy válasz Sanya2030 üzenetére (ma 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:52
Szopnék, nyelek, kúrhatsz,, pasikat keresek..Hely van!! Bp.-Érd és környékéről....
Én igen, Érden van helyem is......
(Ez egy válasz Autosaktiv üzenetére (ma 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello, én tuti.... ma, helyem is van....
(Ez egy válasz cakmaestejo üzenetére (ma 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopnék, nyelek, kúrhatsz,, pasikat keresek..Hely van!! Bp.-Érd és környékéről....
Ma fél 4 körül Magnum szaunás kaland?
Bp esetleg környékén diszkréten,komplikácio nélkül szopnék nyelem.Viszonzás nem szukséges. Irj és beszéljünk.
Valaki szopna Vác - Gödöllő vonalon?
De akár dugnék is.
De akár dugnék is.
Szívesen szopnék ma egy szép farkat .Pest X. XIV. ker. környéke.
Sziasztok lehet fura kérdés, de lenne most valaki Budapesten akihez fel mennék, max közös hokiban benne lennék, de ha nem akkor engedné hogy megfogjam a farkát! Olyan érdekelne akinek az átlaghoz képest nagyobb van.
Kivancsi hetero pasi vagyok. A parom nem lenne jelen
Fontos hogy a kivancsisag hajt igy ha nem komfortos a helyzet lehet nagyon rovid idő lenne a találka.
Kivancsi hetero pasi vagyok. A parom nem lenne jelen
Fontos hogy a kivancsisag hajt igy ha nem komfortos a helyzet lehet nagyon rovid idő lenne a találka.

Beata