Sziasztok! Van köztetek olyan, aki szokott járni az Észak-Komárom közelében lévő Újfalu, vagyis Nová Stráž hőforrásához? Arra a helyre gondolok, ami a Hoffer benzinkút mögött van, az új híd közelében, Pozsony irányában. Amint lemegy a nap, indulok egy kis “wellnessre” meg még ami esetleg számításba jöhet. Főleg pasik látogatják, elvétve párok, A hely fürdőruha mentes.
Keresek egy olyan kiváncsi hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran!
Veszprém vagy környékén aktív? Fiatal passziv vagyok
Keresek egy partnert akivel megegyezes szerint oromet szerzunk egymasnak
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok holnap autós kalandot keresnék Balassagyarmat környékén írj bátran
Valaki van ujpesten? én kint vagyok.
Valaki nem akarna most leszopni?
Aktiv dominans ferfit keresek aki megszopatna !
Kint vagyok az orosin aktív pasi aki szopatna dugna szürke egyterű vel vagyok
Sziasztok!
Ma estére(màs alkalomra is) keresek kedves, diszkrét pàrt. Mindkettőtöket kényeztetném. De lehet ismerkedős, beszélgetős is.
Ma estére(màs alkalomra is) keresek kedves, diszkrét pàrt. Mindkettőtöket kényeztetném. De lehet ismerkedős, beszélgetős is.
Tiszafüred és környékén ki venné el a popsim szüzességét kissebb méretű pasik jelentkezését várom
Szopnék Bp
Holnap kaposvári fürdőben cumiznék egy öltöző kabinban
Holnap kora délután 14:00 óra körül érdekel valakit egy laza orális/anális játék? Budapesten leszek, de utána Fót felé jövök. Tehát autóban. Jó lenne lánnyal, de ha fiú jelentkezik, az sem baj. Viszont akkor "passzív szerepben" lennék. (Nős vagyok és...) . Írj üzenetet, ha érdekel.
Szopoka 11 kerben vagyok
Sziasztok! Hetero beallitottsaggal, abszolut kezdokent hajt a kivancsisag, hogy megnezzek egy farokverest… illetve szimpatia alapjan be is segitenek. Erdekel valakit?
Holnap Pécsen kocsiba szopatnék
Sziasztok. Estefelé Szekszárd
Cs
tó valaki közös maszti orál esetleg más is ? Írj privit ha van valaki akit érdekelne
alf
ör alf
ge

Candy