Ma keresek aktív bi vagy meleg pasit Budapest
Orálra keresek Hajdú-Biharban, de az se lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Férfias pasi szopna Bp.lakás glory hole?hely van
Női fehérneműt kedvelő csajos testalkatú passzív crossdresserként keresnék hétvégére (szombat estére, vasárnapra) megbízható, diszkrét, egészséges aktívat. Hely jó ha van. Olyat keresnék, aki valóban találkozni szeretne. Debrecen környéke lenne ideális, illetve utazni is tudok elérhető távolságon belül. A hétvégére keresek, nem jövő hétre. No BB
Szopatnék kocsiba Pécsen
Székesfehérváron ma este viszonzás nélkül szopnék, este 9 után
Miskolcon valaki le ápolna?
Szopatnék fiatalt kocsiba Pécsen
Sziasztok! Ma itthon vagyok egész nap. Bp. 13. kerület. Közös masztira ha felugranál jelezd
Mostanában valaki Vecsésen autóban közös maszti,szopás-szopatás?
Gödöllő Hatvan,Aszód???
Homit szopatnék.Pécs
Sziasztok! Ma estére keresünk sportos pasit pasikat Pesten aki fogadni is tud minket
Hali. Valaki rám érne? Cumizna most délelött itt Pécsen.
Többesben tapasztalt, együtt élő pár vagyunk.
Meguntuk a swingerben jelenlévő homofóbiát és olyan PÁROKAT keresünk, akik férfi tagja nem ijed meg a saját nemétől.
Ha a női tagotokat izgatja a fiúk közötti játékok látványa és az ebben való aktív, párcserés részvétel, akkor írjatok ránk! A hangsúly a ffi bi-n van, a lányos játékok nincsenek előtérben.
Füstmentes kapcsolatot keresünk.
Meguntuk a swingerben jelenlévő homofóbiát és olyan PÁROKAT keresünk, akik férfi tagja nem ijed meg a saját nemétől.
Ha a női tagotokat izgatja a fiúk közötti játékok látványa és az ebben való aktív, párcserés részvétel, akkor írjatok ránk! A hangsúly a ffi bi-n van, a lányos játékok nincsenek előtérben.
Füstmentes kapcsolatot keresünk.
Nyiregyhaza kozos hoki ma delelott? Nagyfarku pasit keresek !
Sziasztok! Ma itthon vagyok egész nap. Bp. 13. kerület. Közös masztira ha felugranál jelezd
Békés megyében vékony farkú?
Első alkalomra kéne hogy ne fájjon.
Első alkalomra kéne hogy ne fájjon.
Sziasztok. Holnap(szombat) reggelre,délelőttre keresek valakit. Miskolc-tiszaújváros vonalon,de a hely is megoldott!
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös örömökre.

REDROSE8
Tarra White