Bp most?
Kamus.
(Ez egy válasz Milanbi üzenetére (ma 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:48
19 eves vekony srac vagyok erden es a kornyeken keresek valakit kolcsonos oralra akar dugasra hely kell vagy autós kaland is szóba jöhet
Bp.- en kalandoznék holnap ( hétfőn ) !?
Eldugott diszkrét helyed legyen. Priviben írj .
Fotóimat csekkold.
Eldugott diszkrét helyed legyen. Priviben írj .
Fotóimat csekkold.
Békés megyei Bi aki szeret cumizni, akár kocsiban is! Privi!
Marcaliban bi pasik?
Aktiv férfit keresek, hely ok! PM
Bp
Bp
Szegeden, mackós, férfias pasival ismerkednék szex céljából.
Sziasztok!
Dugna valaki macis srácot budapesten? Helyem van 14.ker
Dugna valaki macis srácot budapesten? Helyem van 14.ker
Holnap (2026.01.19.) M6-os vonalán Budapest és Szekszárd között valaki? Elsősorban cumiznék, de bármi lehetséges.
Aktiv férfit keresek titkos kapcsolatra.
Sziasztok!Szivesen megismerkednék egy 50-es csak!AKTÍV!
férfias bikával.Hely szükséges rendszeres talira gondolok.
férfias bikával.Hely szükséges rendszeres talira gondolok.
Bp ma? Hely ok.
Szia!
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik és szivesen hokiznál rá velem,akkor irj mielőbb,barátnőm tudta nélkül csinálnánk,Ha irsz telszámmal tedd mert már nem tudok több üzenetre válaszolni!Igényes ápolt Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik és szivesen hokiznál rá velem,akkor irj mielőbb,barátnőm tudta nélkül csinálnánk,Ha irsz telszámmal tedd mert már nem tudok több üzenetre válaszolni!Igényes ápolt Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
19 eves vekony srac vagyok erden es a kornyeken keresek valakit kolcsonos oralra akar dugasra hely kell vagy autós kaland is szóba jöhet
Sziasztok!
Nograd megyeben keresek valakit, aktiv vagy passzív, mindegy, kölcsönös dolgokra.
Nograd megyeben keresek valakit, aktiv vagy passzív, mindegy, kölcsönös dolgokra.
Nagyfarkú aktív pasiz keresek mára a rwptér környékén autós kalandra
Megbízható állandó partneremet keresem Egerből vagy környékéről. Diszkréció, ápoltság, szimpátia.
Szeged és környékén ismerkednèk bi vagy meleg passzív vagy uni fèrfival.
Imádom a cum kontrollt
Akár egész hosszan is.
(Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (ma 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Akár egész hosszan is.
(Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (ma 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Kezdőpáros21
Daniela