Nagyfarkú pasi a közelben ?
Magnum most?
20/6 vagyok
20/6 vagyok
Ahogy látom neked is szép farkincád van!
(Ez egy válasz tobi90 üzenetére (ma 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:54
Sziasztok!
Keresek olyan idős urat akinek kimondottan görbe a farka vagy merev állapotban is bőven rajta van a bőr a makkján, ha esetleg a kettő együtt is van az lenne a legjobb! Szívesen játszanék vele, megfejlek, cumcontroll, ha van pumpád felpumpálom, rakok rá neked gyűrűket ha szeretnéd, nyújhatom a heréd! Ha esetleg felizgultunk eléggé még lehet a popsimat is megdughatod. Budapestiek előnyben vagy aglomerációban!
Keresek olyan idős urat akinek kimondottan görbe a farka vagy merev állapotban is bőven rajta van a bőr a makkján, ha esetleg a kettő együtt is van az lenne a legjobb! Szívesen játszanék vele, megfejlek, cumcontroll, ha van pumpád felpumpálom, rakok rá neked gyűrűket ha szeretnéd, nyújhatom a heréd! Ha esetleg felizgultunk eléggé még lehet a popsimat is megdughatod. Budapestiek előnyben vagy aglomerációban!
Sziasztok!
Sziasztok! Nem jár este felé aktív valaki Fejér Megye Mány közelében? 37 passzív vagyok átlagos testalkatú!
Sziasztok! Lenne kedvetek egy jó masszázshoz Kecskeméten,férfiak hölgyek párok írjatok privátba.Helyem van!
Sziasztok!
Kíváncsi pasikat keresek izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!
Kíváncsi pasikat keresek izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!
Újpesten keresek szexpartner olvasd el az oldalamat!
Adatlapom szerint keresek Bp-en partnert.
Szia. Közös hoki most? Bp
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Most keresek Duna Pláza és Dunakeszi között közös hokira, orálra fiút! Írj rám! Csak most jó!
Tata kőrnyéke csak ma Bi pár esetleg Bi pasi ?
Győr, Zirc környékén lenne hasonló vékony sportos pasi??
Rossz helyen laksz!
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (ma 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:08
Szopassatok már meg végre valahára.
2024 decembere óta nem volt fasz a számban, nem nyeltem gecit!
Cegléden akit érdekel közös hoki.
Max 40 ig .
Vékony sportos testalkatú.
Max 40 ig .
Vékony sportos testalkatú.
Sziasztok. Mai nap folyamán keresünk BISZEXUÁLIS fiut, párt vagy lányt. Jelenleg párként ismerkedünk ennek tudatában írj légyszíves. Hely adott, utazni tudj. Fontos ,hogy férfiak esetén a max korhatár 35 év , lányoknál és pároknál nincs ilyen.Kitöltetlen adatlappal és képek nélkül ne keress minket. Nem válaszolunk.
Ha elolvastad az üzenetet akkor a beszélgetést Egy smile-i val kezd , innen tudjuk hogy legalább 20mp-et szántál az üzenet elolvasására és felfogtad mi áll benne! Köszi
Ha elolvastad az üzenetet akkor a beszélgetést Egy smile-i val kezd , innen tudjuk hogy legalább 20mp-et szántál az üzenet elolvasására és felfogtad mi áll benne! Köszi
Szopassatok már meg végre valahára.
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (ma 00:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:03
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (ma 00:03), amit ide kattintva olvashatsz)
A héten Egerben 17-20 óra között szopatót keresek.
Imádom ha a számba élveznek!
Helyem nincs.
Lehetőleg fehér bőrű legyél!
Imádom ha a számba élveznek!
Helyem nincs.
Lehetőleg fehér bőrű legyél!

harmincasparocska1
Rita Neri