Én szopatnálak,ha szeretnéd.
(Ez egy válasz Béééla üzenetére (2026. 02. 04. szerda 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 04. szerda 13:37
Most valaki kőbányán? Kocsi is jó! Nagyon szopnék,érzékien,durván,kényszerből,kívánom a farkat.
Jobb reggelt
Ma reggel / délelött átutazóba leszek Budapesten.
Adatlapom szerint IS keresek kapcsolatot, de nem vagyok semmi jónak elrontója se.
Útvonalam pénteken, keleti pályaudvar, moszkva tér, jánoskorház.
Esetleg ha lenne rán igény, akkor várom a levelet.
Aktív vagyok nagyon
Köszönöm
Ma reggel / délelött átutazóba leszek Budapesten.
Adatlapom szerint IS keresek kapcsolatot, de nem vagyok semmi jónak elrontója se.
Útvonalam pénteken, keleti pályaudvar, moszkva tér, jánoskorház.
Esetleg ha lenne rán igény, akkor várom a levelet.
Aktív vagyok nagyon
Köszönöm
Miskolc ma valaki?
Fiatal, 30 év alatti srácot keresek, közös hoki, orál, fenéknyalásra. Kecskemét és környéke. Privátba írj.
Sziasztok! Hellyel rendelkező partnert keresek Szekszárdon tartalmas kölcsönös szexre nagyméretű biszex férfi bi pár házaspár személyében ha szívesen ismerkednél írj privit.
Rendszeres szopásra keresek fiatal srácot,Pécsen
Kár,hogy késő van már egy autózáshoz...
(Ez egy válasz Aranyalmagg üzenetére (ma 01:55), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 01:55
Kölcsönös hokihoz keresek egy jófej srácot ,mostanra. Hely megoldott ,Gödöllőtől nem messze . Sportos- normál testalkattal és 40 max 45 éves korig keresnék.
Kölcsönös hokihoz keresek egy jófej srácot ,mostanra. Hely megoldott ,Gödöllőtől nem messze . Sportos- normál testalkattal és 40 max 45 éves korig keresnék.
kezdö bi srác vagyok miskolcon szivesen kiprobalnek ujdolgokat 20 éves vagyok olyat keresek aki szivesen segitene ebben illetve olyat is aki hasonloan nem rendelkezik tapasztalattal ilyen téren és szivesen kiprobálná
Szopna valaki ma este/éjszaka? Budapest
Bármire kapható pasi keres partner ma estére
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Full open biszex pasit vagy biszex pasis part keresunk Fehervar es kornyeken jovo heten randizni.
Most valakinek nincs kedve kiverni a farkam ? 13.ker! Kocsival ide jossz en be szallok elkezdem verni es tw be segitesz
imaodm ha folyik es sok jon!
imaodm ha folyik es sok jon!
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék mindkét fél örömére, Tatabánya és környékén!
Csak diszkréten!
Csak diszkréten!
Helló.biszex pasik Dunakeszi felé???irj
Sziasztok!
Ma este Debrecenben vagyok, hellyel rendelkezem. Szívesen fogadok jó fej, csinos párt, hölgyet, transzneműt, esetleg férfi párt. Minden felállás érdekes lehet, csak megbeszélés kérdése. Lényeg, hogy jól érezzük magunkat! Én 34 éves, 184 cm, 78 kg jó megjelenésű, intelligens, nyitott férfi vagyok.
Ma este Debrecenben vagyok, hellyel rendelkezem. Szívesen fogadok jó fej, csinos párt, hölgyet, transzneműt, esetleg férfi párt. Minden felállás érdekes lehet, csak megbeszélés kérdése. Lényeg, hogy jól érezzük magunkat! Én 34 éves, 184 cm, 78 kg jó megjelenésű, intelligens, nyitott férfi vagyok.
Bp most?
Csepel- Mogyorod között ismerkednek

Bbazsa
Alia