Adatlapom szerint keresek Bp-en.
Ma este Marcaliban két 50 éves pasikhoz valaki közös farokverèshez
Ma este autós tali Nyíregyen ? Esetleg egy tiszta ápolt bi pasi egy kis közös kézumunkára ?
Ma este aktív partner aki szopatna esetleg dugna is ? Győr - Szombathely útvonal mentén!
Most valaki, a XVI. XIV. ker. Környékén egy tali? Szívesen leszopnálak.
Ma kora délután tiszakécskei termál fürdőben valaki aki szeret szoptatni meg dugni
Vasárnapig keresek FEJÉR MEGYÉN BELÜL, aktív domináns szexpartnert 48 év felett! Harisnya kedvelő fiatal sub passzív fiú vagyok, enyhén szőrös, vékony testtel! Utazni tudok, helyem nincsen!.....
Sziasztok. Szolnok megyei partnert keresek. Bi pasi vagyok. Helyem lenne.
Szia! A 11.kerületben volna..
(Ez egy válasz BiAktivPasi üzenetére (ma 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:12
3-4keruletben keresek passzi/uni srácot vagy ilyen tagú párt. Hely kell!!! Privátban írj elerhetoseget... Vagy küldöm én egyből. Bi aktiv/uni srác vagyok
3-4keruletben keresek passzi/uni srácot vagy ilyen tagú párt. Hely kell!!! Privátban írj elerhetoseget... Vagy küldöm én egyből. Bi aktiv/uni srác vagyok
Pénteken Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok! Keresek egy bi pasit ma aki ma 15-ig ráér Szhelyen vagy közelében. Egy kölcsönös orált bevállalnék ill. max aktívként lehetek veled. Kezdő vagyok.
Privit írj
Privit írj
Veszprémben szopatnék.
Sziasztok! A mai napon nem keres valaki egy biszex srácot Budapesten a XI-ik kerületben. Akár párok, hölgyek vagy pasik? Helyem sajnos nem lesz és 14:30-15:15-ig érnék rá! Írj és egyeztetünk! Szép napot!
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Sziasztok!
Kezdő passzívként keresek diszkrét aktív partnert orális kalandra.
Ózdon helyel is rendelkezek.
Kezdő passzívként keresek diszkrét aktív partnert orális kalandra.
Ózdon helyel is rendelkezek.
Délelőtt kiverném valakinek. Dél Pest és környéle
Ma délelött Miskolcon kiverném szopnék egyoldalúan vagy kölcsönösen!Akár kocsiban is!
Vas megyében fél négy után találkoznák.
Ma délután szopnék, dugatnám a seggem Hévízen.

keleti
Marcela