Sziasztok! Hétköznap délelőttökre keresek srácot Szombathely környékén. (max 50km távolság nem gond). Hely kell! Írj bátran!
Kellemes kölcsönös szopás kényeztetés és ha kis farkad van dugni is lehet, ha érdekel írj!
Sziasztok. Fiatal srácként kipróbálnám férfival, alapvetően hetero életet élek, még nem volt ilyenben részem. Lehetőleg idősebb,
Az egyetlen feltétel a maximális diszkréció és titoktartás, mert nem vagyok független.
MA?
er
aktív férfit keresek, akinek a csicskája lehetek, tudok vidékre utazni. Legyen határozott személyiséged, és autód vagy helyed. Én Pesten vagyok, de utazás megoldható. Ne félj megtenni dolgokat. alf
ős alf
za alf
kosAz egyetlen feltétel a maximális diszkréció és titoktartás, mert nem vagyok független.
MA?
Dunavarsány ill Délegyháza aktív?
Veszprém környékén szopatnék!
Sziasztok,Verjük ki egymásnak.Valaki Csepelen?
Ma napközben szopnék szopatnék Kecskemét környékén
Köki most? Masztizzunk!
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem, és esetleg utána meg is dugna.
Ma napközbeni találkára egy nagyfokú uni pasit keresek!
Olyan aktív pasit keresek aki szeret szopatni és a popot is szereti bp
Sziasztok! 13. kerültben srác ma? Helyem van egész nap. Érezzük jól egymást
Sziasztok! Fuvart keresek Üllőről Vecsésre. Ma 17:00után. Ha akarod valahova félreállunk és leszoplak!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Jó lenne egy rendezett,értelmes férfit talélni ,diszkrét baráti kapcsolatra,erotikával fűszerezve.
Nem szopatni , nem most azonnal,hanem erotikán alapuló,hosszútávú baráti kapcsolatot.
Nem szopatni , nem most azonnal,hanem erotikán alapuló,hosszútávú baráti kapcsolatot.
kecskeméti pasit keresek.
Csütörtökön Nyíregyen keresem partnerem közös játékokra. 45 éves bi pasi vagyok. Szopni szeretnék! Írj!
szabolcs megye
sziasztok aki ma szopatna dugna irjon nyugodtan
Népligetnél most éjszaka valaki megszopatna vagy megbaszna? Bokornál vagy kocsidban vagy nálad.

Christy Mack