Ma este szopnék a szabadban. Tata, Komárom környékén. Légy ápolt, intelligens, diszkrét. Akár kíváncsi heterot is.
Újpesten keresek szexpartner olvasd el az adatlapomat és ha érdekel írj!
Budán valaki akinek van helye ?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok Budapesten keresek aktív pasit aki szeret szopatni és szereti a formás popot
Sziasztok!Ma valaki,vagy akár többes is lehet,helyem is lenne Győr, Pápa között!
Ma, vagy holnap ( kedd )
Bp, vagy Pest megye és környéke?
Priviben írj.
Bp, vagy Pest megye és környéke?
Priviben írj.
Jó reggelt. Keresem aktív vagy uni biszex partneremet ma délelőtt folyamán. Hely megoldható, de utazni is tudok. Pest.
A jövő héten Egerben szopni szeretnék.
Hétfőtől csütörtökig a kora esti órákban érek rá.
Jó lenne ha lenne helyed, és lehetőleg fehér bőrű legyél.
Imádom ha a számba élveznek, ha nyelhetem a gecit.
Hétfőtől csütörtökig a kora esti órákban érek rá.
Jó lenne ha lenne helyed, és lehetőleg fehér bőrű legyél.
Imádom ha a számba élveznek, ha nyelhetem a gecit.
Had legyek a riherongyod! Ma este/éjjel a XVII. kerületben fejném a faszt a szabadban, egy félreeső helyen, szexis női ruhában, combfixben, tűsarkú, hosszú szárú csizmában, szilikon mellekkel, szopómaszkban! Elétek térdelek, álljatok körbe, használjátok a számat és sorban, egymás után pumpáljátok tele csordultig. Lenyelem az egészet. Nem vagyok nő! Fontos, hogy az ápoltság adott és elvárt, a kellemetlen szagokra nagyon érzékeny vagyok, ezért legyetek kellemes illatúak, mindenhol! Jelentkezzen, akit érdekel! Ingyenes, szabadtéri program!
XVII. ker. Csékút utca végénél, a patakparton.
XVII. ker. Csékút utca végénél, a patakparton.
Komáromban ma este valaki?
Sziasztok!
Ma estére keresek pàrt. Helyem van.
Ma estére keresek pàrt. Helyem van.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Holnap délelőtt rá érő aktív kanos pasit keresek aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
Helló. Dunakeszi felé biszex pasik?
Szia! Mikor,hol? Benne vagyok ha megírod!
(Ez egy válasz Hoki74 üzenetére (tegnap 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
fiatal kezdo bi srac vagyok miskolcon ismerkednék

Zsófi
Nikki Nova