Párosunk mellé keresek meleg pasit aki Párnak besegítene!
Részleteket privátban
Részleteket privátban
Sziasztok! aktivat keresek ma estére szopni, szabadban autoban, Miskolc Nyék útvonalon 20.00 és 21.00 között
Mostanában valaki a Kondorosinál?
Párosunk férfi tagjaként holnap délután lakásomon fogadnék fiatalabb masszőr pasit aki átmasszírozna !
Sziasztok ! Ma este Szekszárdon van valaki aki szopna és dugható is ! Írj privit...
Martonvásáron kalandra valaki?
Kedd éjszaka keresek aktiv partnert férfi vagy pár személyében pasziv lennék most akár sub ként is Budapest szolnok vonalon.
Irj privátba adj elérhetőséget megbeszéljük. Bármit meghalgatok nagy méret előnyben.
Irj privátba adj elérhetőséget megbeszéljük. Bármit meghalgatok nagy méret előnyben.
Ma estére keresek aktív uni beállítottságú pasit hármas meleg gabalyodáshoz Mosonmagyaróváron. Hely van, diszkréció adott és elvárt! Írj privát!
Merev farok, Paksról és környékéről? Szopnám!
Sárváron, Celldömölkön, Szombathelyen, hellyel rendelkező állandó bi partnert keresek!
Ha aktív vagy gyere hozzám, nem bánod meg. Ma van helyem
Sziasztok, Szeged Bp vonalon autózok ma délután, szívesen kalandoznék, ha lenne jelentkező, hölgy, pár, aktív pasi személyében.
Autós kaland Pécsett...
Korrekt, meleg / biszex aktív férfit keresek, aki lehetőleg hosszútávú szexkapcsolatban gondolkodik.Lehetsz idősebb is, én 46 éves vagyok. Kezdő, kíváncsi hetero férfi is nyugodtan írhat, de fontos, hogy merj is találkozni. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek például a fővárosba vagy szinte bárhova az ország középső részén.
Hali valaki Dunaharasztin ?
Dorogon szopnék egyoldalúan vékonytestalkatú pasit, de dugható is vagyok.
.Pécsett és környékén keresek aktív pasit orális örömôkhöz,akár egyoldalúan is.Helyem nincs.
Magnumba ma fiatal jóképű srác ?
Ma és holnap délután keresek Szolnokon megbízható szexpartnert.
Helo..ma 14 óra fele kihez ugurhatnék fel ?
Pestit keresek ,akinek lenne helye.
Borotvált 15 ,bororvált arc hónalj segg has mell.....
52.173 90
Fotó nincs ...
Pestit keresek ,akinek lenne helye.
Borotvált 15 ,bororvált arc hónalj segg has mell.....
52.173 90
Fotó nincs ...