Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok.
Hellyel rendelkező aktív Délpesten?
Ma ,késő esti időpontra keresnénk egy bi fiút akit izgatna,hogy hölgy tagunk előtt egy közös-kölcsönös hoki lenne . Átlagos testalkatú ,fiút keresünk 35 éves korig. Pest megyei pár vagyunk. Párom nézné ahogy mi játszadozunk. Adatlap és kép a cerkáról szükséges.
kecskeméti nagyfarkút keresek.
Sziasztok eger mellett helyel rendelkező bi passziv 44 éves fiu vagyok.szeretnék ismerkedni aktiv fiukkal.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Ma este valaki Monor környékén cumizna?
Ma este 9-10 között Etele környékén valaki kölcsönös szopásra kapható lenne?
Biszexuális férfiként szopnék, szopatnék akár rendszeresen is. Diszkréció fontos
Gyomaendrőd környékén cumizna valaki?Privi!
Ma estefelé Szekszárdon laza szabadban szexre lenne valaki szopásra dugásra ? Írj privit
Este 20 óra körül Orosi úton szopnék
Szopni szeretnék egyoldalúan élvezésig. Lassan, mélyen, érzekien csinálom sok nyállal és nyalással, akár több farkat is egyszerre.
Pároknál is szívesen nyalnék puncit élvezésig.
Vagy esetleg van olyan hölgy, akit izgatnak a bi pasik?
Budapesten van diszkrét helyem. Szeretem a spontán kalandokat, de rendszeres lenne a cél.
Pároknál is szívesen nyalnék puncit élvezésig.
Vagy esetleg van olyan hölgy, akit izgatnak a bi pasik?
Budapesten van diszkrét helyem. Szeretem a spontán kalandokat, de rendszeres lenne a cél.
Dányból keresek srácot titkos kapcsolatra!
Privátba írj!
Privátba írj!
Sziasztok ! Keresek Szekszárdon hellyel rendelkező uni biszex partnert aki szopná nagyobb vastagabb farkamat és dugható akár oda vissza alapon is ! Lenne valaki aki ismerkedne és talizna ? Írj privit
Marcali környékén kölcsönös farokverèsre?
Egy kíváncsi apuka rab sziget lopar akit leszophatok ma?
Sziasztok!
Diszkrét, ápolt meleg Férfipár, keres potens pasit minden jóra!
Hellyel rendelkezünk!
Diszkrét, ápolt meleg Férfipár, keres potens pasit minden jóra!
Hellyel rendelkezünk!
Budapesten,julius 15-én keresek aktív partnert magnum látogatásra
Miskolc-Mezőkövesd és környéke.Leszopnák valakit egyoldalúan vagy kölcsönösen.Ha tudsz valami helyet,tudok menni.