Pakson egy kemény szopható fasz?
Most ! Közös faszveréshez keresek egy fiatalabb srácot. Szimpátia alapján be is kaphatod. Csomádon vagyok ,autós kaland de hely is megoldható. Diszkréció adott és elvárt.
Valaki?
(Ez egy válasz DominánsFfiBp üzenetére (tegnap 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:06
Sziasztok! Dunakeszi - Fót és környéekén lenne valaki aki kényeztetne, szopna, masszirozna?
Sziasztok! Eger és környéke?!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok,
Most valaki 11. Kerben orálra?
Most valaki 11. Kerben orálra?
Szia! Vagyok…
(Ez egy válasz kicsikrisztianka üzenetére (tegnap 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Zamárdi és Siófok környékén valaki? Üdv Attila
Dél pesten valaki most?
Nudapesten dugatnám magam most. Női fehérneműs passzív vagyok.
Ma este aktív férfias pasi aki szopatna? Hely ok Bp., de utazom is
PM
PM
Baja környékén valaki?
Pakson egy szopható fasz esetleg?
Sziasztok ,Marcali este kamionos találka ?
Aktív pasi Budapesten? Ki dugna ma?
Sziasztok. Valaki Szekszárdon aki szopna és dugható? Ha érdekel valakit írj privit
Sziasztok ! MOST KERESEK OLYAN FIÚT aki engedi hogy elsőre lecumizzam ,a többi majd jön magától .Valaki Bács.m közepén van K .Majsa környékén?
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Kecskeméten keressk aktiv fiut aki meglátogatna 44 éves passziv vagyok
Kölcsönös faszverés? Hely van

boma74
Kayla Louise